Busje huren Hoogeveen

Bent u op zoek naar passend vervoer voor uw volgende klus? Bij Bo-rent autoverhuur kunt u voor elke gelegenheid een geschikte bus huren in Hoogeveen. Bij Bo-rent profiteert u van de beste prijs, goede voorwaarden en meer dan 30 jaar ervaring. Wij weten als geen ander welke bus het beste bij uw klus past. Wilt u ook een busje huren in Hoogeveen? Kom dan snel een keer langs en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

Een ruim en gevarieerd aanbod

Bij Bo-rent vindt u voor iedere klus een passende bus. Of dat nu een compacte bestelwagen of juist een ruime verhuiswagen is, in ons wagenpark vindt u precies wat u nodig heeft. Alvast uw volgende bus uitzoeken? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!  

Bestelbus huren in Hoogeveen

Met een compacte bestelwagen of bestelbus van Bo-rent bent u op alle kleine en middelgrote klussen voorbereid. Zoekt u een compacte bestelwagen? Kies dan onze Mercedes-Benz Citan. Met een laadruimte van 3m³ bent u prima voorbereid op een snelle klus. Wilt u juist onze ruimste bestelbus huren in Hoogeveen? Ga dan voor de Iveco Daily. Met een laadruimte van 16m heeft u aan ruimte geen gebrek!

Verhuiswagen huren in Hoogeveen

Voor de allergrootste klussen kunt u bij Bo-rent ook een verhuiswagen huren in Hoogeveen. Onze verhuiswagens beschikken over een hydraulische laadklep, waarmee u in een handomdraai zelfs de grootste meubelen inlaadt. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook nog over een handige punt meubelbak. Zo wordt verhuizen wel erg makkelijk!

Veilig en vertrouwd op pad

Bij Bo-rent vinden wij de veiligheid en betrouwbaarheid van onze voertuigen erg belangrijk. Daarom werken wij enkel met de strengste en nieuwste veiligheidseisen. Al onze voertuigen worden regelmatig gekeurd aan de hand van deze eisen. Daarnaast controleren wij elk voertuig bij terugkomst op schade en defecten. U kunt er eventueel ook nog voor kiezen om een extra verzekering af te sluiten. Zo kunt u met een goed gevoel op pad!
 
Komt u geheel onverwachts toch stil te staan met pech? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons filiaal in Hoogeveen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u weer op weg te helpen!

Plaats vandaag nog uw reservering

Wilt u het liefst vandaag nog een handig busje huren in Hoogeveen? Dat kan, dankzij de online reservering van Bo-rent! In slechts enkele klikken kunt u kiezen welke bus u wilt huren in Hoogeveen en wanneer en hoe lang u deze wilt huren. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Hoogeveen en zorgen wij ervoor dat het door u gewenste busje voor u klaarstaat op de gewenste datum. U kunt uw bestelbus of verhuiswagen zelfs tot een uur van tevoren reserveren!

Retourneren is zo gebeurd

Reserveren bij Bo-rent is heel makkelijk, dus waarom zouden wij het retourneren dan veel moeilijker maken? U kunt het voertuig weer bij ons filiaal in Hoogeveen parkeren en de sleutels inleveren bij de balie. Samen met u checken wij de bus nog even op eventuele schade en lopen wij de eindnota door. Is alles afgerond? Dan zorgen wij dat de door u betaalde borg zo snel mogelijk op uw rekening wordt teruggestort.
 
Duurt uw klus iets langer dan verwacht? Geen probleem. U kunt uw bus tot een half uur na sluitingstijd alsnog kosteloos retourneren! In dit geval kunt u de sleutels achterlaten in de daarvoor bestemde dropbox. Onze medewerkers in Hoogeveen vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Hoogeveen bij Bo-rent autoverhuur

Een busje huren in Hoogeveen? Dan moet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur zijn! Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland is er altijd een Bo-rent bij u in de buurt. U vindt Bo-rent autoverhuur in Hoogeveen op de A.G. Bellstraat 2. Heeft u een vraag, wilt u passend advies of een bus huren in Hoogeveen? Dan staan wij zes dagen per week voor u klaar!


Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 38,50 per dag incl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 59,50 per dag incl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 85,00 per dag incl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 105,00 per dag incl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 120,00 per dag incl. BTW