Verhuisbus huren in Almere?

Gaat u verhuizen dan heeft u professioneel verhuisvervoer nodig van Bo-rent Almere. Wij zijn niet zomaar een verhuispartner. U huurt bij Bo-rent altijd een verhuisbus voor de voordeligste prijs! Dankzij 35 jaar ervaring en onze 67 vestigingen zijn wij de grootste en voordeligste verhuurder van Nederland.
Er is altijd wel een Bo-rent in de omgeving van uw eigen woonplaats. Wij staan goed bekend om onze duidelijke voorwaarden en eersteklas bestelauto’s en verhuisbussen. Bij Bo-rent vindt u altijd de juiste verhuisbus in ons uitgebreide wagenpark.

Betrouwbare verhuisbus én goede service

Huur een betrouwbare verhuisbus met goede service van Bo-rent. U ontdekt het zelf als u met een vriendelijk deskundige medewerker aan de balie uw huurcontract regelt. De auto’s in ons wagenpark zijn altijd zéér goed onderhouden en verkeren technisch en optisch absoluut in topstaat. Wij hanteren strenge controle-eisen op het gebied van uitstraling en functionaliteit.

Het huurcontract en de officiële documenten van de verhuisbus krijgt u van ons mee zodra u wegrijdt. U neemt de betrouwbare en goede service van Bo-rent ook onderweg mee. U komt niet snel voor verrassingen te staan met ons comfortabele en betrouwbare vervoer. Mocht het toch gebeuren, dan belt u eenvoudig met onze Bo-rent in Almere, waar een vakkundige medewerker er alles aan doet om u weer snel op weg te helpen.

Vandaag nog een verhuisbus huren in Almere?

Wilt u vandaag nog een verhuisbus huren in Almere? Bo-rent Almere is gevestigd op het prima bereikbare bedrijventerrein Markerkant. Dit bedrijventerrein ligt ten noorden van Almere-stad langs de rondweg vlakbij de Noorderplassen. Bij Bo-rent staan onze vriendelijke medewerkers voor u klaar aan de balie als u een verhuisbus wilt huren. 

Adres:

Markerkant 10
1316AB Almere
T: 036-5345040
F: 036-5343401
E: bo433@bo-rent.nl
 



 















 

 


Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (7 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW