Verhuisbus huren in Bergen op Zoom?

Als u een verhuisbus van Bo-rent huurt, is uw verhuizing goed geregeld! Bo-rent biedt voor ieder “transport probleem” de juiste oplossing. U kunt zelf goedkoop bij Bo-rent een verhuisbus huren en het vervoeren van uw spullen naar een nieuw adres helemaal in eigen hand houden. 

Of u nu kiest voor de zéér royale Mercedes-Benz Sprinter (21m3) of de Toyota Dyna (16m3),  Deze handige verhuisbussen bieden voldoende plek in de laadruimte om efficiënt te kunnen verhuizen. Beide modellen hebben een praktische hydraulische laadklep, waarmee u tijdens het in- en uitladen uw rug ontlast. Of u particulier bent of ondernemer: verhuizen begint met een verhuisbus van Bo-rent.

Huren in Bergen op Zoom

Om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen, hoeft u lang niet altijd een duur verhuisbedrijf in de arm te nemen. Wij hebben een ruime keuze verhuisbussen en transportwagens, waarmee u in een mum van tijd op weg bent. Op de online website vindt u een volledige overzicht van ons riante wagenpark. Ervaar ook het voordeel van onze handige smartphone App, daarmee kunt u ook eenvoudig van tevoren de geschikte verhuisbus in Bergen op Zoom reserveren.

Verhuisbus huren in Bergen op Zoom en omgeving

Een passende verhuisbus huren in Bergen op Zoom is voor de ervaren medewerkers van Bo-rent dagelijks werk en zij helpen u vanuit hun expertise graag verder. Bo-rent staat voor goede betaalbare auto's die u tegen eenvoudige voorwaarden kunt huren voor een door u te bepalen periode. Met 67 vestigingen door het hele land is Bo-rent nooit ver bij u uit de buurt. Vanuit de omgeving van Bergen op Zoom kunt u ons vinden aan de Slingerweg 25 op bedrijventerrein De Poort.

Adres:

Slingerweg 25
4613BR Bergen op Zoom
T: 0164-249483
F: 0164-248371
E: bo452@bo-rent.nl
 

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW