Verhuisbus huren in Beverwijk?

Wilt u een verhuisbus huren in Beverwijk? Bo-rent kan u aan een geschikte verhuisbus of vrachtwagen met/zonder laadklep helpen. Alle uitvoeringen zijn op onze locatie in Beverwijk te huren voor een voordelige prijs

Wij kunnen u voor een zéér scherpe huurprijs verschillende kwaliteitsmerken auto’s en busjes aanbieden. Van een Volkswagen Caddy, Toyota Hi-ace tot de Mercedes-Benz Sprinter. De twee laatste modellen bieden een zee aan laadruimte en zijn uitermate geschikt voor grotere verhuizingen. Heeft u vragen? Onze baliemedewerkers in Beverwijk adviseren u graag welke opties en mogelijkheden u heeft bij het reserveren van de beste verhuisbus.

Verschillende extra opties bij verhuur van een verhuisbus

Bij Bo-rent bieden we verschillende extra opties die uw verhuizing makkelijker maken. Benodigdheden zoals verhuisdozen, verhuisdekens of een verhuisplateau reserveert u eenvoudig mee. Hetzelfde geldt voor het aanvragen van aanvullende verzekeringen en extra kilometers. Via onze website kunt u deze extra opties invoeren en direct de totaalprijs berekenen.

Verhuisbus huren in Beverwijk en omgeving

Onze Bo-rent locatie in Beverwijk is gevestigd op het industrieterrein Wijkermeer aan Flevoland 28. Dit is nabij de Bazaar. Heeft u vragen over het huren van een verhuisbus? Of wilt u meer weten over huren bij Bo-rent? Neem contact op met onze afdeling verhuur..

Adres:

Flevoland 28
1948RH Beverwijk
T: 0251-215554
F: 0251-215151
E: bo417@bo-rent.nl
 


Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW