Verhuisbus huren in Den Bosch?

Welkom bij Bo-rent in Den Bosch. Bij ons kunt u al ruim 35 jaar terecht voor het huren van een geschikte verhuisbus, bestelbus, vrachtwagen en aanhangwagen. U ontvangt bij ons gegarandeerd de perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. Uit ons ruime assortiment kiest u eenvoudig de het geschikte vervoer om uw spullen snel en veilig te verhuizen.

Zakelijk een verhuisbus huren?

Ook als ondernemer bent u bij Bo-rent in Den Bosch op het juiste adres voor geschikt vervoer. U verhuist snel en efficiënt uw bedrijfs- en productiemiddelen naar uw nieuwe locatie met bijvoorbeeld onze handige Toyota Dyna of Mercedes-Benz Sprinter met laadklep. U kunt 24 per dag terecht voor het maken van een reservering op onze overzichtelijke website.
Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, dan kunnen onze deskundige medewerkers van Bo-rent met u meedenken en flexibel zijn! Wij zijn pas tevreden als zowel onze particuliere als zakelijke klanten tevreden zijn.

Snel op weg met uw verhuisbus in Den Bosch

U wilt vanzelfsprekend snel de weg op met uw verhuisbus. In Den Bosch is onze vestiging van Bo-rent gevestigd aan de Weerdskampweg 5 op industrieterrein De Rietvelden ten noordwesten van de stad. Onze locatie is voorzien van voldoende parkeergelegenheid om uw eigen auto te parkeren als u op pad bent met één van onze goed onderhouden wagens.

Adres:

Weerdskampweg 5
5222BA Den Bosch
T: 073-6205540
F: 073-6205549
E: bo429@bo-rent.nl
 

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (7 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW