Verhuisbus huren in Den Helder?

Een verhuisbus huren u in Den Helder doet u bij Bo-rent. Zoekt u een betrouwbare en voordelige verhuisbus verhuurder in Den Helder? Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in de kop van Noord-Holland. Maak vandaag nog de keuze voor één van onze verhuiswagens met laadruimtes van de 0,5 m3 t/m 21 m3.

Uw verhuisbus huurt u op elk willekeurig moment binnen onze openingstijden .
Per dag heeft u bovendien ook nog 100 kilometers vrij rijden. Als u doordeweeks onze verhuisbus maar een paar uur nodig heeft, dan rijdt u zelfs kilometervrij binnen een afstand van 50 kilometer.

Eenvoudig verhuisbus reserveren in Den Helder

Eenvoudig een verhuisbus reserveren in Den Helder bij Bo-rent? U regelt het simpel via onze overzichtelijke website, onze App voor u smartphone of telefonisch met een medewerker van Bo-rent in Den Helder. Bij Bo-rent weet u waar u aan toe bent. Onze ruim 35 jaar ervaring delen wij graag met u op aangename servicegerichte wijze.

Het is ons er alles aan gelegen om u tevreden op pad te sturen met een goede verhuisbus, bestelbus of personenauto. Praktische bijkomende zaken zoals verhuisdozen, steekwagens en een verhuisnet reserveert u al net zo eenvoudig met uw verhuisbus mee. Reserveer eenvoudig uw verhuisbus op onze website of kom naar ons filiaal in Den Helder, waar onze medewerkers u graag verder van dienst zijn. Zo kunt u razendsnel aan uw verhuisklus beginnen.

Vandaag huren bij Bo-rent in Den Helder!

Simpel vandaag een verhuisbus huren in de kop van Noord-Holland. Dan bent u bij Bo-rent in Den Helder aan het beste adres! Onze vestiging ligt net buiten de gezellige marinestad Den Helder op het bedrijventerrein Het Ravelijncenter. Komt u vanuit omgeving Julianadorp, Breezand, Westerland of Den Oever en wilt u een verhuisbus huren? Dan zien wij u graag bij Bo-rent in Den Helder.

Adres:

Industrieweg 1A
1785AG Den Helder
T: 0223-668200
E: bo434@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW