Verhuisbus huren in Deventer?

Wilt u een verhuisbus huren in Deventer? Neem dan vrijblijvend contact op met Bo-rent of kijkt u gerust op onze website. Overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die wij u bieden. Wat u ook gaat verhuizen, wij hebben een passende verhuisbus, vrachtauto of bestelwagen voor u klaarstaan. Reserveren kan telefonisch of aan de balie in ons filiaal in Deventer.

Betrouwbaar en voordelig vervoer bij Bo-rent                       

U huurt u altijd de voordeligste verhuisbus bij Bo-rent. Wij weten als geen ander dat de prijs voor onze klanten belangrijk is. Het is ons er alles aan gelegen om u met een betrouwbare en voordelige verhuiswagen op pad te sturen.

Aan alles zult u merken dat wij inmiddels ruim 35 jaar ervaring hebben met de verhuur van comfortabele, veilige en representatieve auto's voor zowel particulieren als bedrijven. Bij Bo-rent in Deventer zijn wij pas echt blij, wanneer u naar volle tevredenheid gebruik heeft gemaakt van onze diensten. Wij zeggen dat niet voor niets, want wij zien u in de toekomst graag nog eens terug.

Reserveer eenvoudig een verhuisbus

Door onze vlotte klantgerichte afhandeling kunt u snel een verhuisbus huren in Deventer. Of u nu een volkswagen Caddy, Toyota Hi-ace, Mercedes Benz Sprinter of de grootste vrachtwagens met hydraulische laadklep huurt. Alle wagens zijn uiteraard Standaard WA verzekerd en in uitstekende staat van onderhoud. Onze vestiging van Bo-rent vindt u in aan de Hanzeweg 4 op het bedrijventerrein Bergweide. 

Adres:

Hanzeweg 4
7418AW Deventer
T: 0570-608190
F: 0570-608188
E: bo481@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (6 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW