Verhuisbus huren in Emmeloord?

Een verhuisbus huren is een goede start van uw verhuizing. Bo-rent Emmeloord verhuurt personenauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en bakwagens in diverse modellen en verschillende groottes. Wij zijn al vele jaren een vertrouwd en bekend gezicht, voor iedereen die kwaliteit in combinatie met uitstekende service en scherpe prijzen weet te waarderen.

Werkwijze van verhuisbus huren bij Bo-rent

Wij hanteren een transparante werkwijze als u een verhuisbus wilt huren bij Bo-rent. Wanneer u een passende verhuisbus heeft uitgekozen komt u deze op afgesproken dag ophalen in onze Bo-rent vestiging in Emmeloord.

Desgewenst kunt u nog extra accessoires mee huren. Wij hebben verhuisdozen, verhuisdekens, verhuisplateaus en normale of traploop steekwagens in ons assortiment. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een handig navigatiesysteem te huren, zodat u onderweg van alle gemakken voorzien bent en snel op uw bestemming bent. U ziet dat onze Bo-rent service verder gaat dan alleen het regelen van vervoer.

Waar kunt u Bo-rent vinden in Emmeloord

Met 6­7 vestigingen zijn wij het grootste voordeligste autoverhuurbedrijf van Nederland. U kunt 24 per dag reserveren via onze website, onze handige smartphone app of neem gerust telefonisch contact op met onze klantvriendelijke servicegerichte medewerkers. U vindt onze Bo-rent vestiging aan de Randweg 30 in Emmeloord op bedrijventerrein Nagelerweg. 

Adres:

Randweg 30
8304AS Emmeloord
T: 0527-699739F: 0527-614003
E: bo445@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW