Verhuisbus huren in Enkhuizen?

Wilt u binnenkort een verhuisbus huren in Enkhuizen? Dan biedt Bo-rent autoverhuur de uitkomst. Of u particulier of als ondernemer wilt huren: elke verhuizing begint met een goede en ruime verhuiswagen. Dankzij onze 67 vestigingen en 35 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van service en kwaliteit.

Eenvoudig een goedkope verhuisbus reserveren

Het reserveren van uw vervoer gaat héél eenvoudig via internet, telefonisch of bij een van onze vriendelijke baliemedewerkers.
Zij kunnen u professioneel adviseren over welke wagen aan uw eisen voldoet. Via onze website kunt u meteen al een keuze maken uit ons ruime aanbod van personenwagens, bestelbussen en verhuiswagens.

Download onze handige App zodat u nog sneller via uw smartphone een verhuisbus kunt reserveren bij Bo-rent. Heeft u grote en zware spullen die verhuist dienen te worden, dan is een verhuiswagen met hydraulische laadklep de oplossing. Deze ontlast uw rug bij het in en uitladen. Wij hebben de royale Mercedes Benz Sprinter 21m3 en de Toyota Dyna 16m3 voor u klaar staan!

Wat gebeurt er na uw reservering?

Nadat u de bestelling geplaatst heeft, zorgen wij vervolgens dat de verhuisbus voor u klaar staat op de door u aangegeven datum. Stuk voor stuk verkeren onze wagens natuurlijk in uitstekende staat en zijn ze grondig schoongemaakt als u deze op de afgesproken dag komt ophalen.

Bezoek onze Bo-rent vestiging in Enkhuizen 

Verhuizen in en naar West-Friesland? Onze vestiging in Enkhuizen bevindt zich aan de Dolfijn op bedrijventerrein Schepenwijk. Uit de regio Wervershoof, Medemblik en Bovenkarspel bent u snel op onze locatie. 

Adres: 

Dolfijn 15
1601ME Enkhuizen
T: 0228-312130
F: 0228-315050
E: bo474@bo-rent.nl
 

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW