Verhuisbus huren in Heerhugowaard?

Super voordelig een verhuisbus huren in Heerhugowaard doet u vanzelfsprekend bij Bo-rent. U kunt al een verhuisbus huren in Heerhugowaard vanaf €45,38. Bo-rent is altijd de voordeligste verhuispartner als het op vervoer aankomt.

Wilt u liever een verhuisbus huren met handige laadklep? Dan hebben wij onze royale Mercedes Sprinter (21m3) en Toyota Dyna (16 m3).
De hydraulische laadklep is eenvoudig te bedienen en ontlast tevens uw rug.
Zo wordt uw verhuizing een fluitje van een cent!

Betrouwbaar en zonder risico een verhuisbus huren?

De dag van uw verhuizing moet u veel vervoeren, daarbij is een betrouwbare verhuisbus natuurlijk een pré! Om risico’s te beperken is uw gehuurde verhuisbus al standaard WA verzekerd. Het geldende eigen risico kunt u zelf desgewenst nog aanpassen. Bo-rent heeft een overzichtelijke website om thuis in alle rust vooraf uw verhuisbus te reserveren.

Heeft u verhuisdozen, traploop of normale steekwagens of een verhuisnet nodig! U reserveert het allemaal gemakkelijk gelijktijdig mee.
Wij zijn in Nederland al 35 jaar de goedkoopste aanbieder van eersteklas verhuiswagens, transporters en diverse andere typen busjes tegen opvallend lage prijzen. Bo-rent heeft een goede naam hoog te houden op het gebied van kwaliteit en aantrekkelijke prijsstellingen. Dat is bij Bo-rent in Heerhugowaard niet anders.

Ons filiaal in Heerhugowaard

Een verhuisbus huren in Heerhugowaard is zo gepiept en ook nog eens voor het laagste tarief! Wij zijn gevestigd aan de Nijverheidsstraat 1 op industrieterrein De Zandhorst. Vanuit de regio en omliggende plaatsen zoals Hensbroek, Ursem, Obdam of Spierdijk zijn wij het vertrouwde adres voor autoverhuur. U kunt rekenen op de deskundigheid van goed geïnformeerde medewerkers in onze vestiging van Bo-rent in Heerhugowaard. Zij helpen u desgewenst met gedegen advies.

Adres:

Nijverheidsstraat 1
1704NA Heerhugowaard
T: 072-5744004
F: 072-5719733
E: bo475@bo-rent.nl
 

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW