Verhuisbus huren in Heerlen?

Een verhuisbus huren in Heerlen voor een uiterst scherpe prijs? Dan bent u bij Bo-Rent aan het goede adres. Wij zijn niet voor niets de grootste en voordeligste autoverhuurder van Nederland en leveren tegen de laagste prijs iedere gewenste verhuisbus die u voor het transport van uw spullen nodig heeft.

Gemakkelijk huren bij Bo-Rent

Bij Bo-rent kunt u ten alle tijden tegen het laagste tarief een verhuisbus huren in Heerlen. U reserveert eenvoudig praktische verhuisbenodigdheden mee. Denk aan verhuisdozen, steekwagens en verhuisdekens. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze vestiging.

Aan alles zult u merken dat wij inmiddels ruim 35 jaar ervaring hebben met de verhuur van comfortabele, veilige en representatieve auto's voor zowel particulieren als bedrijven. Het is onze medewerkers er alles aan gelegen is om u tevreden de weg op te sturen met een betrouwbaar en voordelige verhuisbus.

Een verhuisbus huren in Heerlen en omgeving

Onze Bo-Rent vestiging in Heerlen is uitstekend bereikbaar. U vindt ons bij de rotonde Beerdalweg op het bedrijventerrein De Koumen, dit is het grootste industriegebied van Heerlen-Noord.

Adres:

Wijngaardsweg 42
6412PJ Heerlen
T: 045-5230245
F: 045-5230922
E: bo479@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (6 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW