Verhuisbus huren in Helmond?

Bo-rent in Helmond heeft voor alle soorten verhuizingen de perfecte verhuisbus in huis én voor de laagste prijs. Wij beschikken over een breed aanbod verhuiswagens en bestelbusjes die uw verhuizing zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk houden. Verhuizen brengt immers al genoeg kosten met zich mee.
 
Wij begrijpen als geen ander dat u genoeg te regelen hebt op een verhuisdag. Het enige dat u hoeft te doen is de reservering van uw verhuisbus door te geven via onze website, onze App voor smartphones of telefonisch bij onze vriendelijke Bo-rent medewerkers.
 

Goed geregeld bij Bo-rent 

Onze medewerkers van Bo-Rent in Helmond doen er alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Service en prijskwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Wij zijn niet voor niets al meer dan 35 jaar uw vertrouwde partner in autoverhuur.
 
U reserveert simpel uw verhuisbus of transportwagen. Daarna zorgen wij dat uw gekozen verhuisbus of transportwagen, klaarstaat op de door u gewenste datum en de afgesproken huurperiode bij ons filiaal in Helmond.
 
Let op! Wij hebben bij Bo-rent in Helmond ook speciale weekendtarieven waarbij u op vrijdag vanaf 16:00 uur de verhuisbus of transportwagen kan ophalen en uiterlijk maandag voor 10:00 uur het voertuig mag retourneren. Soms is het namelijk voordeliger om een verhuiswagen voor langere periode te huren. Tijd die u goed kunt gebruiken om de verhuizing soepel te laten verlopen.
 

Goedkoopste verhuisbus huren in Helmond en omgeving

Gegarandeerd de goedkoopste verhuisbus huren in Helmond doet u vanzelfsprekend bij Bo-rent. Wilt u meer weten over ons totale aanbod auto’s. Neemt u dan gerust contact op met de medewerkers van ons filiaal in Helmond. 

Adres:

Weth. van Wellaan 115
5701CD Helmond
T: 0492-528108
F: 0492-521510
E: bo477@bo-rent.nl
 

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (6 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW