Verhuisbus huren in Lelystad?

Een verhuisbus huren in Lelystad doet u bij Bo-rent. U bent op zoek naar voordelig, comfortabel en veilig transport voor uw verhuizing? Bij Bo-rent vindt u het allemaal onder één dak. Al onze filialen hebben een eigen wagenpark met moderne personenwagens, bestelbussen en vrachtwagens.

Met 67 vestigingen en 35 jaar ervaring hebben wij genoeg kennis in huis om u altijd de weg op te sturen met eersteklas vervoer dat in uitstekende staat van onderhoud verkeert. Bo-rent in Lelystad heeft dan ook zeker de juiste verhuisbus voor u gereed staan.

Met de goede service van Bo-rent

Onze medewerkers laten u graag kennismaken met onze goede service en voorwaarden als u een verhuisbus komt huren bij Bo-rent. U bent vanaf onze autoverhuur in Lelystad snel onderweg in een uitstekende verhuiswagen. Na gebruik kunt u de auto weer gemakkelijk inleveren, ook na sluitingstijd! Vraag altijd even naar de voorwaarden bij onze medewerkers.

Vlot reserveren

Zoals u van Bo-rent mag verwachten kunt u vlot een verhuisbus reserveren in Lelystad. We hebben een overzichtelijke website en een al net zo handige smartphone app. U krijgt binnen 24 uur de bevestiging van uw reservering.

Heeft u haast om een verhuiswagen te huren, neem dan gerust direct contact op met onze vestiging of kom persoonlijk bij Bo-rent in Lelystad langs. Wij zijn 6 dagen per week open. U kunt dan dezelfde dag nog van uw verhuiswagen gebruikmaken.

Verhuisbus huren in Lelystad en omgeving

Bo-rent is uw partner in Flevoland als u een verhuisbus gaat huren in Lelystad. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Ketelmeerstraat (vh Larserdreef) in de buurt van Waterwijk ten zuidoosten van Lelystad. Vanuit de omgeving Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen bent u via de A6 zo op ons adres aan de Ketelmeerstraat 110. 

Adres:

Ketelmeerstraat 110
8226JX Lelystad
T: 0320-233838
F: 0320-227901
E: bo438@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (6 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW