Verhuisbus huren in Maastricht?

Wanneer u besluit om bij Bo-rent een verhuisbus te huren in Maastricht, dan mag u er zeker van zijn, dat u nergens anders goedkoper uit bent. Het is niet voor niets dat wij de grootste en goedkoopste autoverhuurder van Nederland zijn. Onze dienstverlening is van hoog niveau en ons wagenpark kunt u op uw gemak bekijken op onze website of op locatie bij één van onze filialen.

Veilig en comfortabel vervoer

Probleemloos verhuizen begint veilig en comfortabel met een verhuisbus van Bo-rent. Al onze verhuiswagens verkeren in nieuwstaat en worden zeer regelmatig onderhouden en gecontroleerd op techniek en veiligheid. Al onze auto’s zijn standaard voorzien van een WA-verzekering die u desgewenst nog kunt uitbreiden met een inzittendenverzekering, ruit-/bandverzekering en afkoop van eigen risico. Wel zo veilig als u de weg op gaat.

Hoe reserveert u een verhuisbus in Maastricht?

U reserveert bij Bo-rent héél eenvoudig en snel een verhuisbus in Maastricht. Bezoek onze website of reserveer nog sneller via onze mobiele app. Stevige verhuisdozen en diverse praktische zaken, zoals steekwagens en verhuisdekens huurt u net zo gemakkelijk mee.

Onze deskundige klantvriendelijke medewerkers van Bo-rent Maastricht staan u ook graag telefonisch te woord, dus neem gerust contact op met onze vestiging of kom persoonlijk langs om een verhuisbus te huren. Voor u het weet vertrekt u met een handige Volkswagen Caddy of onze grootste Mercedes Benz Sprinter met hydraulische laadklep.

Ons filiaal in Maastricht

Om tegen het laagste tarief een verhuisbus te huren in Maastricht bent u bij
Bo-rent op het juiste adres. Wij zijn gevestigd aan de Molensingel 17 op bedrijventerrein Maastricht Zuid.

Adres:

Molensingel 17
6229PB Maastricht
T: 043-3256800
F: 043-3215060
E: bo449@bo-rent.nl
 

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (7 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW