Verhuisbus huren in Meppel?

Voordelig een verhuisbus huren in Meppel, daarvoor gaat u naar Bo-rent. U bent bij ons op het voordeligste adres als u een verhuistransport nodig heeft. Al voor € 37,50 per dag heeft Bo-rent de Toyota Hi-ace. Wilt u liever een verhuisbus huren met handige laadklep dan hebben wij onze Toyota Dyna (16 m3) en royale Mercedes Sprinter (21m3). Daarbij krijgt u ook nog eens minimaal 100km per dag vrij rijden.

In 3 stappen op pad met uw verhuisbus

In bent in 3 stappen op pad met uw verhuisbus.

  1. Download de handige “Bo-rent autoverhuur” app voor uw smartphone en reserveer nu eenvoudig de geschikte verhuiswagen in Meppel.

  2. Registreer uzelf bij Bo-rent en reserveer via de website of de smartphone app.

  3. Neem contact op met onze medewerkers om een auto te reserveren of u komt langs om ons wagenpark te bekijken en u bestelt direct uw verhuisbus!     
    Zo kunt u snel op weg.

Waarom kiest u voor Bo-rent?

Bij Bo-rent weet u, waar u aan toe bent. Onze ruim 35 jaar ervaring delen wij graag met u op aangename servicegerichte wijze. Wij zorgen dat uw verhuisbus schoongemaakt voor u klaar staat. Het enige waar u nog rekening mee moet houden is het borgbedrag en de benodigde papieren. Onze medewerkers regelen het samen met u aan de balie. Na afwikkeling van deze zaken krijgt u een helder huurcontract mee voor u vertrekt. Zo bent u zo op weg met een verhuisbus

Waar zit onze vestiging?

Gaat u van of naar Drenthe verhuizen en wilt u weten waar onze vestiging zich bevindt? Bo-rent ligt op het moderne bedrijventerrein Oevers D
aan de Setheweg 3. Komt u uit de omgeving van Steenwijk, Staphorst, Nieuwleusen en De Wijk dan zijn wij in korte tijd bereikbaar via de A28 en A32. Vlot en voordelig bij Bo-rent een verhuisbus huren is zo geregeld!

Adres:

Setheweg 3
7942LA Meppel
T: 0522-245811
F: 0522-245316
E: bo444@bo-rent.nl
 

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW