Verhuisbus huren in Roermond?

Wilt u een verhuisbus huren in Roermond? Vanaf het moment dat u aankomt, staan wij voor u klaar. Als grootste autoverhuurder van Nederland verhuren we ook hier in Roermond een ruim aanbod van personenwagens, bestelbussen en verhuiswagens. Of u nu een kleine bestelbus of de grootste vrachtwagens met hydraulische laadklep huurt, alle wagens zijn uiteraard Standaard WA verzekerd en in uitstekende staat van onderhoud.

Huren bij Bo-rent is kiezen voor gemak en voordeel!

Bij Bo-rent kunt u ten alle tijden tegen het laagste tarief een verhuisbus huren in Roermond. U reserveert eenvoudig praktische verhuisbenodigdheden mee. Denk aan verhuisdozen, steekwagens en verhuisdekens. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze vestiging.
Aan alles zult u merken dat wij inmiddels ruim 35 jaar ervaring hebben met de verhuur van comfortabele, veilige en representatieve auto's voor zowel particulieren als bedrijven. Het is onze medewerkers er alles aan gelegen is om u tevreden de weg op te sturen met een betrouwbare en voordelige verhuisbus.

Snel een verhuisbus huren in Roermond 

Onze vestiging van Bo-rent vindt u ten westen van Roermond aan de Oranjelaan 803. Komende vanuit omgeving Echt of Reuver bent u in korte tijd in via de A73 Venlo/Maastricht op onze locatie. 

Adres:

Oranjelaan 802
6043 GL Roermond
T: 0475-337626
F: 0475-315432
E: bo451@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW