Verhuisbus huren in Tilburg?

Bij Bo-rent kunt een verhuisbus huren als u ervoor kiest om uw inboedel of goederen zelf te verhuizen. In Tilburg kunt u zelfs op twee locaties terecht. Wij zijn dé aangewezen partner voor tijdelijk vervoer in Tilburg en daar zijn we trots op. U kunt dan ook rekenen op 100% service en kwaliteit tegen het laagste tarief.

Ervaar het gemak van huren bij Bo-rent

Bij Bo-rent maken we het u graag gemakkelijk als u een verhuisbus komt huren. Ervaar ook het gemak van onze smartphone app. Vul eenvoudig uw gegevens in en reserveer direct online.

U kunt natuurlijk ook persoonlijk bij onze vestigingen in Tilburg de wagenparken komen bekijken. Onze deskundige medewerkers kunnen dan meteen uw vragen uw vragen beantwoorden omtrent de verhuur van onze personenauto's, praktische bestelbussen, vrachtwagens en verhuisauto's.Het voordeel hiervan is dat u snel op weg kunt wanneer u de verhuisbus heeft uitgekozen.
 
Wanneer u direct een auto mee wilt nemen, dient u wel de juiste legitimatiepapieren bij u te hebben. Vanzelfsprekend krijgt u een schoongemaakte auto en een duidelijk huurcontract mee, nadat u de borgkosten heeft afgerekend. Wij hanteren geen kleine lettertjes en geen verborgen kosten.

Verhuisbus huren op 2 locaties in Tilburg 

U kunt in Tilburg op 2 locaties bij Bo-rent een verhuisbus huren. U kiest zelf welke vestiging voor u het handigst is. Onze vestiging ten noordwesten van de stad Tilburg vindt u op bedrijventerrein Vossenberg aan de Aphroditestraat 8.
Wilt u liever een verhuisbus huren aan noordoostkant van de stad, dan vindt u Bo-rent aan industriestrook Lovensekanaaldijk aan de Ringbaan Oost 146 vlakbij Tilburgs meest populaire bedrijventerrein Loven. 

Adressen:

Aphroditestraat 8, 5047TW Tilburg, 013-5784260


Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (7 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW