Verhuisbus huren in Weert?

Wilt u een verhuisbus huren in Weert en zoekt u een verhuurbedrijf met al vele jaren ervaring in deze branche, dan bent u bij Bo-Rent zeker aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe tarieven, betrouwbare service en heldere huurvoorwaarden zonder verborgen kosten.

Huren van een verhuisbus: Heel eenvoudig!

U zult ervaren dat een huren bij Bo-rent héél eenvoudig is. Op onze website of via de smartphone app reserveert u de gewenste verhuisbus en de huurperiode. Kies vervolgens de extra accessoires om mee te huren, zoals bijvoorbeeld verhuisdozen, steekwagen of een navigatiesysteem.

Naast de standaard WA-verzekeringsdekking op al onze huurauto’s kunt u ook eenvoudig het eigen risico verlagen of zelfs afkopen. Extra inzittenden verzekering reserveert u ook gemakkelijk bij. U heeft ten alle tijde inzicht in de uiteindelijke prijs.

Na uw reservering haalt u op de afgesproken dag uw huurauto op. Het enige dat u niet moet vergeten is het borgbedrag en uw legitimatiepapieren.
U kunt ook eenvoudig telefonisch contact opnemen met onze Bo-rent vestiging in Weert of u komt gewoon langs. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder bij vragen over de verhuur van onze personenauto's, praktische bestelbussen, vrachtwagens en verhuisauto's.

Locatie van onze vestiging in Weert

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een ruime keuze aan personenwagens, bestelbussen en verhuiswagens. Onze vestiging bevindt zich aan de Marconilaan 11 op bedrijventerrein Kampershoek in Weert. Vanaf de N275 bent u snel richting omgeving Weert of Nederweert. Tevens vindt u in die richting snel aansluiting op de A2.

Adres: 

Marconilaan 11
6003DD Weert
T: 0495-546240
F: 0495-546245
E: bo459@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW