Verhuisbus huren in Winschoten?

Bij Bo-rent kunt u heel goedkoop een passende auto huren in Winschoten. Daarbij kunt u rekenen op de beste kwaliteit. De auto’s in ons wagenpark zijn altijd perfect onderhouden en verkeren technisch en optisch absoluut in topstaat. Zo kunt u kiezen voor een compacte Volkswagen Caddy (3m3) voor alleen kleine spullen of een Mercedes Benz Sprinter (21m3) voor een flinke verhuizing.

Verhuisbus reserveren… Online, telefonisch of aan de balie

Een verhuisbus reserveren kan heel gemakkelijk online. Via onze website kunt u thuis al meteen een keuze maken uit verhuiswagens. Of download onze handige App zodat u nog sneller via uw smartphone een auto kunt reserveren bij Bo-rent.
Het reserveren van een verhuisbus kan ook telefonisch of aan de balie in onze vestiging in Winschoten. Onze medewerkers kunnen u professioneel adviseren over alles rondom het huren van een auto.

Wij hanteren een duidelijk huurcontract en de officiële documenten van de verhuisbus krijgt u van ons mee zodra u wegrijdt. U komt niet snel voor verrassingen te staan met ons comfortabele en betrouwbare vervoer. Mocht het toch gebeuren, dan belt u eenvoudig met onze Bo-rent in Winschoten, waar een vakkundige medewerker er alles aan doet om u weer snel op weg te helpen.

Waar is Bo-rent in Winschoten?

Als u vandaag nog een verhuisbus wilt huren in Winschoten dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd op een goede zichtlocatie vanaf de Oostelijke Rondweg aan de A.J. Romijnweg 55 op bedrijventerrein Hoogebrug.

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht om een verhuiswagen te huren in Winschoten. Ook vanuit Blijham, Veendam of Midwolda zijn wij prima bereikbaar en bieden wij voldoende parkeergelegenheid voor uw eigen auto als u van ons tijdelijk vervoer gebruik maakt.

Adres:

A.J. Romijnweg 55
9672AH Winschoten
T: 0597-471040
F: 0597-471049
E: bo426@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW