Verhuisbus huren in Wormerveer?

Als u in Wormerveer een betrouwbare verhuisbus wilt huren dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. U vindt in ons een betrouwbare en goedkope verhuispartner voor het vervoeren van uw inboedel of goederen. Bo-rent bestaat al 35 jaar en is met meer dan 67 vestigingen het grootste autoverhuurbedrijf in Nederland waar u verhuiswagen kunt huren.

Huren is eenvoudig en snel geregeld

U zult ervaren dat het huren van een verhuisbus bij Bo-rent heel eenvoudig en zo geregeld is.                    
Via onze website kiest u in bestelproces de gewenste verhuisbus en de huurperiode. U ziet gelijk een optie om de extra verhuisbenodigdheden zoals bijvoorbeeld verhuisdozen, pompwagen, steekwagen, of navigatiesysteem mee te reserveren.

Na u bestelling haalt u op de afgesproken dag uw verhuiswagen op. Enige wat u niet moet vergeten is het borgbedrag en uw legitimatiepapieren.
U reserveert /huurt eveneens gemakkelijk een verhuisbus via onze smartphone app, telefonisch of u komt gewoon langs in onze vestiging in Wormerveer. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van advies.

Veilig de weg op

Al onze auto’s zijn standaard WA-verzekerd. U kunt het eigen risico verlagen of zelfs helemaal afkopen, waardoor u onbezorgd op weg kunt gaan. Tevens heeft u nog de mogelijkheid een annuleringsverzekering, een ruit-/bandverzekering of een inzittenden verzekering af te sluiten. U heeft tijdens het reserveren ten alle tijde inzicht in de uiteindelijke prijs.

Comfortabele verhuisbus huren in Wormerveer

U vindt onze vestiging van Bo-rent in Wormerveer op het bedrijventerrein Het Noorderveld aan de Oude Blaauwweg 36. Ook vanuit omgeving Assendelft, Wormer of Westknollendam bent u zo gearriveerd bij ons filiaal.

Adres:

Oude Blaauwweg 36
1521RN Wormerveer
T: 075-6474080
F: 075-6474089
E: bo425@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW