ZOEKEN

print

Mobiel toilet

Mobiel Toilet

Prijzen op aanvraag.

PER DAGmax. 24 uur PER WEEK1-4 weken PER WEEKna 4 weken
BORG:  Informeer bij uw Bo-rent vestiging.
 

Productspecificaties

Gewicht85 kg

De Bo^rent toiletten zijn uniek

Bo^rent, de meest ervaren verhuurder van Nederland, heeft een zeer gebruikersvriendelijk mobiel toilet in het verhuurprogramma opgenomen. Een toilet, speciaal voor Bo^rent ontwikkeld, met als uitgangspunten de gestelde ARBO-eisen en bovenal gebruikersgemak voor de huurder en de uiteindelijke gebruiker. Bo^rent draagt zorg voor transport, plaatsing, reiniging, lediging en afvoer van de tankinhoud. Aangezien voor dit toilet geen riool- en wateraansluiting nodig is, kan hij volledig "stand-alone" geplaatst worden. Sportevenementen, popconcert, markt, school- of bedrijfsfeest? Bo^rent zorgt ervoor dat het regelen van sanitaire voorzieningen snel gerealiseerd is. Bouwlokaties zijn door plaatsing van een Bo^rent toilet een prettige werkplek.

Compleet

De zeer luxe kwaliteit van het toilet is opvallend en typerend voor Bo^rent. Een mobiele toiletunit van Bo^rent voldoet geheel aan de nieuwste ARBO-eisen. Reiniging zonder problemen. De toiletunits zijn voorzien van een wasgelegenheid, uitstekende ventilatie en een antislip vloer. Voor voldoende licht in het toilet is gezorgd, aangezien de bovenzijde mat, lichtdoorlatend kunstof is. Door de hoog gestelde eisen staat de toilettenverhuur bij Bo^rent op een hoog niveau.

Hygiëne

Niets is zo belangrijk als een schoon toilet. Daarom zijn alle huurtarieven inclusief in- en uitwendige schoonmaakservice. Wij zorgen voor het legen, een correcte afwerking van de afvalproducten, het desinfecteren en bovendien het toiletpapier. Bij lange termijn verhuur is de reiniging 1x per week inbegrepen.

Bezorgservice

Bo^rent heeft ruim 50 vestigingen in Nederland, waardoor er altijd efficiënt en stipt geleverd kan worden. Uiteraard wordt, in overleg, gezocht naar de beste plaats voor de cabine om de toegankelijkheid voor de gebruikers zo optimaal mogelijk te maken.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro, exclusief schade-afkoopregelingen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten, eventuele transportkosten en afhankelijk van de (standaard)keuze rechts in het menu inclusief of exclusief btw.