Assortiment verhuur 
Daksteiger
 • Per dag Max 24 uur
   
  € 104,06
 • Per week 1 tot 4 weken
   
  € 24,20 p/d
 • Kort weekend zaterdag 8:00 tot maandag 10:00 zat 8:00 / maa 10:00 € 104,06
 • Lang weekend vrijdag 15:00 tot maandag 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 156,09


Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro en exclusief btw, verzekeringen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten en eventuele transportkosten.

Schoorsteensteiger huren

Uw schoorsteen is over het algemeen niet de makkelijkste plek om te bereiken. Om veilig op daken en aan schoorstenen te werken, kunt u bij Bo-rent een geschikte schoorsteensteiger huren. Deze aluminium steigers zijn licht van gewicht en eenvoudig op te bouwen en geven u de mogelijkheden om zonder moeite zelfs de lastigste plekken te bereiken.
 

Professioneel werken met een schoorsteensteiger

Met een schoorsteensteiger werkt u op een veilige en verantwoorde manier op het dak en aan een schoorsteen. Of u nu beroepsmatig of particulier een schoorsteen repareert, of een dakkapel aanbrengt of schildert, met een schoorsteensteiger heeft u altijd een stabiele en veilige ondergrond voor uw klus.


Een schoorsteensteiger gebruikt u op daken met een helling van 30 tot 60 graden. U maakt een stabiel frame met een liggende plank. Hierdoor staat u recht als u aan het werk bent. Dit draagt niet alleen bij aan uw veiligheid. U heeft ook uw handen vrij doordat u zich niet aan een schuin dak hoeft vast te houden. Hierdoor kunt u uw klus een stuk sneller en vooral veiliger uitvoeren!
 

Lichtgewicht schoorsteensteigers van Bo-rent

De schoorsteensteigers van Bo-rent zijn gemaakt van sterk en duurzaam aluminium. Door het aluminium zijn de steigers bovendien erg licht, waardoor u deze ook gemakkelijk opzet en weer afbreekt. 


Een schoorsteensteiger bestaat uit diverse buizen die samen het frame vormen. Dit frame plaatst u rond de schoorsteen, zodat deze aan alle kanten toegankelijk is. Het frame is manshoog, waardoor u tijdens het werken voldoende bescherming en ondersteuning heeft. De solide loopplank voor een rechte ondergrond waar u op kunt werken.
 

Veilig aan het werk op een schoorsteensteiger

Een schoorsteensteiger zorgt ervoor dat u veilig op het dak aan het werk kunt.Toch raden wij u aan om extra veiligheidsmiddelen te gebruiken, zoals een veiligheidshelm of veiligheidsharnas. Zo verkleint u de kans op letsel en kunt u met een gerust hart aan de slag!
 

Schoorsteensteiger huren bij Bo-rent

Bij Bo-rent kunt u heel gemakkelijk een schoorsteensteiger huren. U huurt deze erg gemakkelijk bij een filiaal bij u in de buurt of met een online reservering. U kunt de steiger vaak al de volgende dag ophalen of laten bezorgen door uw dichtstbijzijnde filiaal!


Ook veilig aan de slag op uw dak? Met een schoorsteensteiger van Bo-rent is uw klus zo geklaard!