Assortiment verhuur 

· Afmetingen (lxbxh)  :  560x430x1200mm
· Vermogen  :  1500W
· Diam. Schuurschijf  :  430mm
· Gewicht is incl. verzwaring van 12,5kg

Boenmachine roterend 400 mm
 • Per dag Max 24 uur
   
  € 45,01
 • Per week 1 tot 4 weken
   
  € 16,08 p/d
 • Kort weekend zaterdag 8:00 tot maandag 10:00 zat 8:00 / maa 10:00 € 45,01
 • Lang weekend vrijdag 15:00 tot maandag 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 67,52
Afmetingen (lxbxh):  110x45x72 cm
Voeding:  230 V
Vermogen:  1650 W
Verplichte borstel t.b.v schrob en zuigmachine, slijtagekosten :  € 12,50

De machine schrobt de vloer met water en reinigingsmiddel, het vuile water wordt in dezelfde arbeidsgang weer opgenomen. Ook speciale reinigingsmiddelen leverbaar.

Schrob- en zuigmachine
 • Per dag Max 24 uur
   
  € 64,37
 • Per week 1 tot 4 weken
   
  € 22,99 p/d
 • Kort weekend zaterdag 8:00 tot maandag 10:00 zat 8:00 / maa 10:00 € 64,37
 • Lang weekend vrijdag 15:00 tot maandag 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 128,74
* Prijzen zijn exclusief verplichte borstel t.b.v schrob en zuigmachine, slijtagekosten van € 12,50.


Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro en exclusief btw, verzekeringen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten en eventuele transportkosten.

Schrobzuigmachine huren

Grote vloeroppervlakken schoonmaken is een intensief karwei. Of het nu gaat om het boenen of schrobben van een vloer, met een schrobzuigmachine maakt u deze klussen een stuk makkelijker. Echter, wanneer u dit slechts eenmalig hoeft te doen is de aankoop van zo’n machine niet rendabel. Gelukkig kunt u bij Bo-rent tegen een voordelig tarief een schrobzuigmachine huren! 
 

Wat kunt u met een schrobzuigmachine?

Een schrobzuigmachine is een industriële boenmachine waarmee u zowel betonnen vloeren als tegelvloeren kunt reinigen. Ook parketvloeren en houten vloeren maakt u in een handomdraai schoon met een schrobzuigmachine. Met het schrobben van uw vloer verwijdert u hardnekkig vuil, waarna u met het boenen uw vloer weer kunt laten stralen als nooit tevoren.
 

Vind de juiste machine voor uw klus

Bij Bo-rent vindt u de perfecte schrobzuigmachine voor uw klus. Zo kiest u bij kleinere oppervlakken voor een draagbare woodboy boenmachine. Dit apparaat is voorzien van een verzwaring voor een goede aanraking met het vloeroppervlak, zodat u zeker weet dat u geen plek overslaat.
 

Heeft u grotere oppervlakken die u goed schoon moet maken? Dan kiest u voor de grotere schrobzuigmachine op wielen. Het voordeel hiervan is dat u het apparaat dus zelf niet hoeft te tillen. Deze schrobzuigmachine is bovendien voorzien van een ruim reservoir voor water en schoonmaakmiddel. Tijdens het schoonmaken neemt de machine het vuile water bovendien weer op, zodat u direct een droge vloer heeft na het schoonmaken.
 

Huur direct de juiste accessoires

Elke schrobzuigmachine is voorzien van een aantal benodigde accessoires om het apparaat te gebruiken. Denk hierbij aan een borstel of schuurschijf voor uw schrobzuigmachine. Deze worden automatisch toegevoegd aan uw reservering zodat u direct kunt beginnen met uw klus. 
 

Naast de benodigde accessoires kunt u ook aanvullende accessoires huren om uw klus meteen goed te doen. Wilt u bijvoorbeeld een betonnen vloer op een professionele manier goed schoon krijgen? Bestel dan tijdens uw reservering meteen een liter reinigingsmiddel voor het mooiste resultaat!
 

Schrobzuigmachine huren bij Bo-rent

Een schrobzuigmachine huren doet u natuurlijk bij Bo-rent gereedschapsverhuur. Dankzij onze online reservering kunt u uw materialen vaak dezelfde dag nog ophalen bij een filiaal bij u in de buurt. Wilt u liever dat de machine bij u afgeleverd wordt? Ook dat is mogelijk. Een medewerker van het door u gekozen filiaal neemt contact met u op om de aflevering te bespreken.
 

Kies ook voor gemak tijdens uw klus en huur vandaag nog een schrobzuigmachine bij Bo-rent gereedschapsverhuur!