Assortiment verhuur 
Borstel tbv Onkruidborstelmachine
 • Per dag Max 24 uur
   
  € 49,01
 • Per week 1 tot 4 weken
   
  € 17,55 p/d
 • Per week Na 4 weken
   
  € 17,50 p/d
 • Kort weekend zaterdag 8:00 tot maandag 10:00 zat 8:00 / maa 10:00 € 49,01
 • Lang weekend vrijdag 15:00 tot maandag 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 73,81

Exclusief borstel

Onkruidborstelmachine excl. borstel
 • Per dag Max 24 uur
   
  € 98,01
 • Per week 1 tot 4 weken
   
  € 35,00 p/d
 • Kort weekend zaterdag 8:00 tot maandag 10:00 zat 8:00 / maa 10:00 € 98,01
 • Lang weekend vrijdag 15:00 tot maandag 10:00 fri 15:00 / mon 10:00 € 147,02


Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro en exclusief btw, verzekeringen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten en eventuele transportkosten.

Onkruidborstel huren

Mos en onkruid kan een doorn in het oog zijn in uw tuin. Afhankelijk van de grootte van uw tuin en uw tegels kan het weghalen van mos ook nog eens een erg tijdrovende klus zijn. Daarom is het extra fijn als u hier geschikt gereedschap voor heeft. Gelukkig kunt u bij Bo-rent een handige onkruidborstelmachine huren waarmee u uw tuin in een handomdraai mos- en onkruidvrij maakt!
 

Waarvoor gebruikt u een onkruidborstel?

Met een onkruidborstel verwijdert u moeiteloos mos en onkruid uit uw tuin, terras of oprit zonder dat u hiervoor (chemische) bestrijdingsmiddelen gebruikt. Dit is niet alleen een stuk milieuvriendelijker, maar ook veel beter voor uw gezondheid. De onkruidborstelmachine duwt u voor u uit over het te bewerken oppervlak. De onkruidborstel draait op hoge snelheid rond en veegt hierdoor het onkruid en mos weg.
 

De onkruidborstel wordt aangedreven door een elektrische motor. Hierdoor is de machine redelijk stil tijdens het werken. De ronddraaiende borstel trekt het onkruid tussen uw tegels weg en haalt ook moeiteloos groene aanslag van uw tegels. Zorg er wel voor dat uw ondergrond geschikt is voor een onkruidborstelmachine, om eventuele beschadigingen te voorkomen!
 

Aanvullend gereedschap bij uw onkruidborstelmachine

Wilt u een onkruidborstelmachine huren bij Bo-rent? Dan moet u hier ook een onkruidborstel bij huren. De borstel zorgt er namelijk voor dat u ook daadwerkelijk het onkruid tussen uw tegels vandaan haalt. De onkruidborstel huurt u als los onderdeel uiteraard ook bij Bo-rent gereedschapsverhuur!
 

Een onkruidborstelmachine huren bij Bo-rent

Profiteer van het gemak van een onkruidborstelmachine en huur deze, samen met de onkruidborstel, voordelig bij Bo-rent gereedschapsverhuur. Een onkruidborstelmachine huren doet u gemakkelijk en snel met een online reservering. Wilt u liever eerst langskomen? U bent van harte welkom bij een Bo-rent filiaal bij u in de buurt!
 

Reserveren is zo gedaan. Kies de door u gewenste materialen en gereedschappen, selecteer een huurperiode en geef aan of u de onkruidborstel af wilt halen of laten bezorgen. Met een onkruidborstelmachine van Bo-rent is uw klus zo geklaard!