Bo-rent Amsterdam Klaprozenweg

Klaprozenweg 59
1032KK Amsterdam
Route

T: 020-6340051
F: 020-6343971
E:

Bo-rent Amsterdam Klaprozenweg

Operational hours

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Closed

Vacation period

25/12/2022 (1e Kerstdag)
26/12/2022 (2e Kerstdag)

Bouwvak (30-07 / 20-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Closed


Auto huren Amsterdam Noord

Op zoek naar een goedkope huurauto in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres! Hier kunt u terecht voor de huur van diverse typen auto’s zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Bo-rent is al jaren actief in de autoverhuur in Amsterdam. Vanuit ons filiaal aan de Klaprozenweg voorzien wij een grote doelgroep van de juiste huurauto in Amsterdam Noord. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht.

De vertrouwde kwaliteit van Bo-rent

Huurt u een auto bij Bo-rent, dan weet u zeker dat u met een veilig en vertrouwd gevoel op pad kunt gaan. Al onze huurauto’s verkeren namelijk in een uitstekende staat. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, wordt eerst grondig geïnspecteerd voordat we deze weer aanbieden. Eventuele beschadigingen worden hersteld waardoor de kwaliteit van de huurauto’s gewaarborgd blijft. Zo weet u zeker dat u in een veilige en betrouwbare auto de weg op gaat.

Altijd het juiste vervoersmiddel

Voor iedere gelegenheid is er bij Bo-rent wel een bijpassend vervoersmiddel te vinden. Van comfortabele stadsauto’s voor een dagje erop uit tot grote bakwagens voor een verhuizing. Ook hebben we een mooi aanbod speciale voertuigen. Handig voor de organisatie van een evenement of bij een grote klus. Bij Bo-rent hebben wij voor al uw wensen de juiste oplossing!

Personenauto huren

Bij Bo-rent hebben we een aantal comfortabele en compacte stadsauto’s in ons wagenpark. Ideaal wanneer u er bijvoorbeeld een dagje op uit wilt met het gezin. Zo kunt u onder andere een Toyota Aygo huren tegen een zeer scherp dagtarief! De Aygo is lekker compact maar biedt toch verrassend veel ruimte voor de inzittenden. Dat maakt de Toyota Aygo dan ook de ideale auto voor een leuke stedentrip. Daarnaast hebben wij ook de Toyota Yaris in ons aanbod. De Yaris is onze luxere personenauto en ook voor een zeer scherp dagtarief te huren.

Voor iedere klus de juiste bus!

Naast personenauto’s kunt u ook bij ons terecht voor groter vervoer. Gaat u verhuizen of heeft u een grote klus? Dan hebben wij bij Bo-rent altijd de ideale bus te huur. Van kleinere busjes met een inhoud van 3m³ tot grote bakwagens met een inhoud van 21m³. Bij Bo-rent hebben wij het perfecte busje. Voor de kleine klus huurt u een compacte Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor de grotere klussen beter voorbereid bent met bijvoorbeeld een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep.

Speciaal vervoer huren

Bij Bo-rent vindt u ook een breed aanbod speciale wagens die voor diverse gelegenheden te gebruiken zijn. Wat dacht u van een golfkar of een zogeheten “gator”? Deze zijn ideaal als snelvervoer bij de organisatie van een evenement. Verder kunt u ook één van onze pick-ups huren voor de grotere klussen. Zo zijn er onder andere de modellen met kraanophanging of kiepfunctie.

Snel op pad met een huurauto van Bo-rent

Bo-rent is uw vertrouwde adres voor de verhuur van diverse auto’s in Amsterdam Noord. Bij ons reserveert u uw ideale huurauto eenvoudig online. Binnen 24 uur ontvangt u een reserveringsbevestiging waarna u uw huurauto op de gewenste dag kunt komen ophalen bij ons filiaal aan de Klaprozenweg in Amsterdam Noord. Aan het einde van de huurperiode levert u de huurauto eenvoudig weer in, zonder poespas. U kunt uw auto zelfs terugbrengen na sluitingstijd!

De beste service en kwaliteit tegen de laagste prijs!

Kiest u voor Bo-rent, dan kiest u niet alleen voor de goedkoopste autoverhuurder van Nederland, maar ook voor de beste service en kwaliteit! Wacht dus niet te lang en reserveer uw ideale huurauto in Amsterdam Noord bij Bo-rent! Plaats uw reservering via de website, onze app, of bezoek ons filiaal. Wij staan voor u klaar!

Frequently asked questions