In verband met het coronavirus treffen wij bij Bo-rent ook passende maatregelen.
Lees hier meer over de maatregelen die wij tot nader order treffen.
Altijd de goedkoopste
Snelle beschikking tot verschillende auto's
Meer dan 70 huurlocaties

Ons wagenpark

Toon prijzen:
 

Snel berekenen

Auto huren bij Bo-rent, makkelijk en goedkoop!

Een auto huren doet u eenvoudig en voordelig bij Bo-rent. Met een uitgebreid wagenpark is er altijd wel een geschikte huurauto voor u te vinden. Bovendien is Bo-rent de goedkoopste auto verhuurder van Nederland. Tegen een zeer scherp dagtarief huurt u een Toyota Aygo. Zo goedkoop vindt u het werkelijk nergens anders!

Voor iedere gelegenheid een geschikte huurauto bij Bo-rent

Bij Bo-rent vindt u een breed aanbod auto’s van verschillende merken, geschikt voor diverse gelegenheden. Trekt u er een dagje op uit met het gezin? Dan is een comfortabele personenauto een goede keuze als vervoersmiddel. De Toyota modellen zijn compact van buiten en verrassend ruim van binnen.

Bestelbusjes

Daarnaast verhuren wij ook meerdere busjes in verschillende uitvoeringen en formaten. Voor de kleinere ladingen zijn er bestelbusjes met laadruimtes variërend van 3m3 tot 16m3. Heeft u een grote klus of gaat u misschien verhuizen? Dan kunt u het beste een bakwagen of verhuiswagen met laadklep huren.

Special cars

Verder bestaat ons wagenpark uit vele pick-ups die voor verschillende toepassingen te gebruiken zijn. Ook wanneer u een evenement organiseert, bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Een golfkarretje of gator is het ideale vervoersmiddel bij de op- en afbouw van evenementen. Voor iedereen is hier dus wel een geschikte wagen te vinden.

Betrouwbare wagens tegen de scherpste prijzen

Elke auto die u bij Bo-rent huurt verkeert in een uitstekende staat, zowel van binnen als buiten. Elke wagen wordt na het retourneren gecontroleerd op eventuele gebreken en waar nodig gerepareerd. Zo weet u dus zeker dat u een betrouwbare auto huurt en dat ook nog eens tegen de scherpste prijs. Een auto huren doet u dus snel, betrouwbaar en voordelig bij Borent!

De grootste autoverhuurder van Nederland

Op het gebied van personenauto’s en bestelwagens is Bo-rent de grootste autoverhuurder van Nederland. Wij beschikken over meer dan 75 locaties, verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk hier voor een overzicht van al onze filialen.

Reserveer eenvoudig online

Wilt u een auto huren bij een Bo-rent-locatie bij u in de buurt? Dan regelt u de reservering eenvoudig online. U heeft daarbij de keuze om een aanvullende verzekering toe te voegen, zoals een inzittendeverzekering of annuleringsverzekering. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van het desbetreffende filiaal. Op het moment dat u de auto komt ophalen, kunt u het totaalbedrag inclusief borg afrekenen aan de balie. Dit kan zowel via pin, contant of met een creditcard. Bovendien kunt u de auto op ieder moment terugbrengen, dus ook buiten de openingstijden.