Autoverhuur Nijmegen

Bo-Rent Autoverhuur Nijmegen biedt u aantrekkelijke voordelen wanneer u een auto wilt huren. Wij laten u graag zien dat het zeker niet duur hoeft te zijn om een mooie en betrouwbare auto naar wens te huren. U kunt ons in Nijmegen vinden aan de Weurtseweg. 

De voordelen van onze autoverhuur in Nijmegen

Bo-Rent streeft voortdurend naar de positie van de goedkoopste autoverhuur in Nederland, en dit lukt. U huurt bij ons een auto die perfect bij u past, tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Uiteraard zijn de auto's goed verzekerd en kunt u diverse extra's reserveren bij de auto, zoals bijvoorbeeld diverse verhuisartikelen. Naast de reguliere personenauto's kunt u bij Bo-Rent uiteraard ook tegen een scherp tarief busjes huren. Bij onze autoverhuur in Nijmegen krijgt u altijd wat u verwacht; van een voordelige huurauto tot een zeer complete en vriendelijke service.

Een dagje uit vanaf onze autoverhuur in Nijmegen

Onze autoverhuur in Nijmegen is een ideaal vertrekpunt voor de meest uiteenlopende dagjes uit, samen of met het hele gezin. Zo rijdt u vanaf Bo-Rent Autoverhuur Nijmegen gemakkelijk naar uitjes als het MuZIEum, Sanadome, Wijnhoeve De Colonjes en Amusementspark Tivoli. Tevens zijn onder meer de plaatsen Arnhem, Veenendaal en 's-Hertogenbosch zeer goed bereikbaar vanaf de autoverhuur in Nijmegen. Ideaal om een dagje te gaan winkelen of lekker te genieten van de sfeervolle terrasjes. Uiteraard staat de stad Nijmegen vooral ook bekend om De Nijmeegse Vierdaagse, welke jaarlijks wordt georganiseerd in de derde week van juli.

 

Bo-Rent is niet alleen de meest bekende en de meest goedkope autoverhuur van Nederland, maar heeft ook meer dan 35 jaar ervaring in te zetten om u naar wens van dienst te zijn. U bent van harte welkom bij de Bo-Rent Autoverhuur Nijmegen. Wij zijn u graag van dienst.