Vakantie

Wintersport

Op wintersport met Bo-rent

De meeste wintersporters maken hun reis met de auto. U heeft dan zelf de controle over uw reis, het is relatief goedkoop en u bent snel op de wintersportbestemming. Populaire skigebieden die u met de auto kunt bereiken vind u in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Heeft u zelf geen geschikte auto om mee op reis te gaan? Dan kunt u natuurlijk een auto huren voor wintersport. Bij Bo-rent bent u hiervoor zeker aan het juiste adres!

Kies een van de vele locaties

Bo-rent heeft meer dan 50 locaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd wel een filiaal bij u in de buurt. Wilt u een auto huren voor wintersport? Vind dan snel een Bo-rent filiaal bij u in de buurt en geniet van uw wintersportvakantie. Na afloop van de huurperiode levert u de auto bij hetzelfde filiaal in. Veel makkelijker kan het bijna niet!

Een auto of een busje?

Gaat u met een kleine groep op wintersport? Dan kunt u bij Bo-rent gemakkelijk en snel een auto huren voor wintersport. Kies voor de ruime Toyota Yaris of huur de compacte en zuinige Toyota Aygo. Deze auto’s brengen u met gemak naar uw wintersportbestemming, maar bieden helaas niet altijd de gewenste ruimte voor al uw skiuitrusting.
Gaat u met een grotere groep op wintersport? Of wilt u gewoon wat meer ruimte om al uw spullen mee te nemen? Dan kunt u bij Bo-rent ook een busje huren voor wintersport. Onze Toyota PROACE biedt plaats aan maar liefst 9 personen en heeft nog genoeg ruimte voor al uw bagage!

Auto huren voor wintersport met zekerheid

Wilt u een auto huren voor wintersport, maar wilt u ook de zekerheid hebben dat u veilig op uw bestemming aankomt? Kies dan voor één van de verschillende aanvullende verzekeringen van Bo-rent autoverhuur, zoals een inzittendenverzekering, ruit- en bandverzekering of annuleringsverzekering voor wanneer uw wintersport toch niet doorgaat. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen risico te verlagen. Zo kunt u met een goed gevoel een auto of bus huren voor wintersport.

Pechhulpservice

Bij Bo-rent zorgen wij ervoor dat u te allen tijde een veilige en betrouwbare auto kunt huren voor wintersport. Helaas blijft autopech altijd iets om rekening mee te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld stil komen te staan met een lege accu of heeft u een ander technisch mankement aan uw huurauto. Gelukkig kunt u voor een klein bedrag per dag gebruik maken van onze pechhulpservice. Met de pechhulpservice wordt u 24 uur per dag en door heel Europa weer op weg geholpen wanneer u stil komt te staan met uw auto of bus.

Navigatiesysteem

Een autorit over vreemde wegen in het buitenland kan best spannend zijn, helemaal als u eenmaal in de sneeuw aanbelandt. Daarom kunt u bij Bo-rent ook een aantal handige extra’s kiezen wanneer u een auto of busje wilt huren voor wintersport. Kies bijvoorbeeld voor een navigatiesysteem zodat u zonder problemen aankomt op uw wintersportbestemming. Wilt u ook een auto huren voor wintersport? Laat u dan ook informeren over de verschillende handige extra’s van Bo-rent autoverhuur!

Reserveer online

Een auto huren voor wintersport wilt u natuurlijk ruim op tijd geregeld hebben. Daarom kunt u bij Bo-rent gemakkelijk en snel een online reservering plaatsen. Kies uw gewenste auto, de huurperiode en het land van bestemming als u een wintersport in het buitenland heeft geboekt. In slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen en zorgeloos toeleven naar uw wintersportvakantie!

Auto huren voor wintersport bij Bo-rent

Wilt u een auto huren voor wintersport? Bo-rent autoverhuur staat voor u klaar! Kies uit een compacte auto of ga voor ruimte en kom een handig busje huren voor wintersport. Ga ontspannen de weg op met de vele extra’s die Bo-rent te bieden heeft en geniet van uw wintersportvakantie. Waar u ook naartoe wilt, bij Bo-rent kunt u de perfecte auto of bus huren voor wintersport!