Service

Navigatie huren

Wilt u een auto huren voor een zakelijke afspraak aan de andere kant van het land? Of heeft u plannen voor een vakantie in het buitenland? Waar u ook heengaat, met een navigatiesysteem komt u altijd aan op uw bestemming. Maar wat als u met een huurauto op pad bent? Een huurauto beschikt vaak niet over een navigatiesysteem. Gelukkig kunt u bij Bo-rent bij elk voertuig een handig navigatie huren zodat u zeker op uw bestemming aankomt. Ook een navigatiesysteem huren? Lees er hier alles over!

Voordelig een navigatie huren bij uw huurauto of -bus

Bij Bo-rent kunt u eenvoudig online een auto huren voor een reis in eigen land, maar ook naar het buitenland. In slechts enkele klikken kunt u een auto of busje huren, die u in de meeste gevallen al na een uur kunt ophalen! Nadat u online uw keuze heeft gemaakt en alle gegevens heeft ingevuld, krijgt u verschillende handige extra’s als aanvulling op het huurpakket. Hier valt niet alleen de inzittenden- of annuleringsverzekering onder, maar ook handige extra’s, waaronder ene navigatiesysteem. Voor een klein bedrag heeft u hierdoor al het gemak onderweg en rijdt u doelbewust naar uw eindbestemming.

Een up-to-date navigatiesysteem

Niet alleen de auto's die u bij Bo-rent kunt huren voldoen aan alle kwaliteitseisen, ook al onze extra’s worden met de grootste zorg uitgezocht en onderhouden. Na iedere verhuur worden de auto's namelijk grondig gecontroleerd op eventuele schade zodat ze weer helemaal in orde zijn voor de volgende huurder.
 
Wilt u een navigatie huren? Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde. U kunt ervan uitgaan dat de navigatie die u huurt voorzien is van de meest actuele software en daardoor dus ook helemaal up-to-date is. Dat is niet alleen prettig als u naar het buitenland reist, maar het kan u ook een hoop tijd schelen als u in Nederland een alternatieve route kunt plannen wanneer de oorspronkelijke route oponthoud geeft wegens wegwerkzaamheden.

Huurauto met navigatiesysteem huren

Of u nu op zoek bent naar een comfortabele gezinsauto, een bestelbus of een speciaal voertuig, bij Bo-rent kunt u voor iedere gelegenheid een passende huurauto vinden. Met het huren van een navigatiesysteem maakt u het uzelf onderweg ook nog eens gemakkelijk, kunt u de route goed plannen en komt u op tijd op al uw afspraken aan. Wilt u ook een huurauto met navigatie huren? Bezoek dan snel een Bo-rent filiaal bij u in de buurt of reserveer uw auto of bus online!