Service

Bij Bo-rent autoverhuur ervaart u het gemak van extra service bij uw huurauto. Naast autohuur voor lange termijn , zakelijk een auto huren of een auto huren zonder creditcard, kunt u ook onderweg profiteren van de vele services die Bo-rent te bieden heeft!

Pechhulp voor onderweg

Hoewel onze huurauto's in goede conditie zijn en bij terugkomst altijd uitvoerig gekeurd worden, bestaat er altijd een kleine kans dat u met pech stil kom te staan. Denk bijvoorbeeld aan een lekke band of een spontane motorstoring. Of misschien bent zo druk met de verhuizing dat u per ongeluk vergeten bent de lichten van de bus uit te doen, waardoor u een lege accu heeft.
 
Deze situaties komen gelukkig niet heel vaak voor, maar als u toch het zekere voor het onzeker wilt nemen, bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor extra service bij uw huurauto in de vorm van pechhulp, zodat u kunt rekenen op hulp in binnen- en buitenland. Deze hulp geldt vierentwintig uur per dag, alle dagen van de week.

Aanvullende verzekeringen

Behalve pechhulp is het ook goed om te kijken naar aanvullende verzekeringen voor uw huurauto. Met een aanvullende verzekering gunt u uzelf een extra ontspannen rit. U weet tenslotte zeker dat u op de service van Bo-rent kunt rekenen.
 
Bij Bo-rent kunt u kiezen uit meerdere aanvullende verzekeringen, waaronder een inzittendenverzekering voor het geval u letselschade oploopt. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende opties en verschillende verzekerde bedragen per inzittende. Om te zorgen dat eventuele ruit- en bandenschade niet doorgerekend wordt op uw eigen risico, kunt u ook een aanvullende ruit- en bandverzekering afsluiten. Tot slot is het ook mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is raadzaam als u de auto bijvoorbeeld ruim van tevoren huurt voor een vakantie. Mocht deze niet doorgaan, dan kunt u de huurauto kosteloos annuleren.

Navigatiesysteem huren

Wilt u zeker weten dat u op uw bestemming aankomt? Huur dan een navigatiesysteem bij Bo-rent autoverhuur. Deze extra service bij uw huurauto zorgt ervoor dat u altijd op uw bestemming aankomt, waar u ook moet zijn!

Een compleet pakket bij uw bestelbus

Wilt u een busje of verhuiswagen huren? Dan kunt u gebruik maken van meerdere handige extra’s. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende handige extra’s huren die uw verhuizing en stuk makkelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdozen, een steekwagen of een handig verhuisnet. Met al deze extra service is uw verhuizing binnen no-time afgerond!

Extra service bij uw huurauto van Bo-rent

Kiest u voor extra service bij uw huurauto? Geef dit dan tijdens uw reservering aan. U vindt al onze extra services tijdens uw reservering en kunt deze selecteren of juist weglaten. U kunt onze extra’s ook selecteren wanneer u kiest voor telefonische reservering of een reservering bij één van onze filialen. Ook gebruik maken van extra service bij uw huurauto? Bezoek dan snel één van onze ruim 50 filialen of plaats een online reservering!