Service

Auto huren voor lange termijn

Vakantieplannen of een zakelijke klus voor een langere tijd? In dat geval kunt u bij Bo-rent een auto huren voor langere tijd. Dit is mogelijk voor zowel personenauto's als voor zakelijke verhuur. Dus ook als u een bestelbus of verhuiswagen zoekt, kunt u deze voor langere termijn huren. Bekijk alle mogelijkheden en kies ook voor autohuur voor langere tijd.

De voordelen van lange termijn huur

Een auto huren voor een lange termijn heeft meerdere voordelen. Zo bent u te allen tijde verzekerd van passend vervoer en bent u niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer. Ook is autohuur voor langere termijn een goed alternatief voor private lease.
 
Daarnaast kunt u bij Bo-rent een aanvullende verzekering afsluiten zodat u tijdens uw huurperiode niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Wij geven u een duidelijke prijsopgave zodat u altijd weet waar u aan toe bent.  Wilt u tijdens uw huurperiode handige extra’s bijboeken? Geen probleem! Bij Bo-rent kunt u met een gerust hart een auto huren voor een lange termijn!
 

Een compleet uitgeruste huurauto voor langere tijd

Wilt u een auto huren voor langere periode om op vakantie te gaan? Dat is geen enkel probleem bij Bo-rent autoverhuur. Tijdens uw reservering kunt u aangeven naar welk land u wilt reizen en hoeveel kilometers u denkt te gaan maken. U kunt tijdens uw reservering direct kiezen voor een aantal handige extra’s, zoals een up-to-date navigatiesysteem zodat u zeker op uw bestemming aankomt. Vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden bij onze autohuur voor lange termijn.

Ook bestelbusjes en verhuiswagens huren voor lange termijn

Bij Bo-rent kunt u niet alleen een auto huren voor langere tijd. Ook onze bestelbusjes en verhuiswagens zijn voor een langere periode beschikbaar. Dus ook als u een grote klus op de planning heeft staan of wanneer u met veel bagage op vakantie wilt, bent u bij Bo-rent aan het juiste adres!

Huur je auto voor langere tijd snel en eenvoudig online

Bij Bo-rent autoverhuur profiteert u van onze snelle en makkelijke online reservering, zelfs als u een auto wilt huren voor langere tijd. U kiest zelf bij welk filiaal u de auto ophaalt en op welke dag u dit doet. Wij zorgen voor een snelle afhandeling zodat u zo snel mogelijk een auto kunt huren voor een lange termijn. Zit uw huurperiode er weer op? Dan levert u uw auto of bestelbus weer net zo makkelijk in bij het filiaal van herkomst. Zo makkelijk is de Bo-rent autohuur voor een lange termijn!

Kies voor autohuur voor een lange termijn van Bo-rent

Zoekt u een huurauto voor lange termijn voor een mooie roadtrip of gewoon als vervangend vervoer? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land en ruim 35 jaar ervaring kunt u op Bo-rent vertrouwen. Kom langs of reserveer uw volgende auto online en profiteer van de vele voordelen van onze autoverhuur voor lange termijn!