Autoverhuur Emmen

Als u voor uw bedrijf of om privéredenen op zoek bent naar een goede betaalbare huurauto, dan bent u bij de Bo-Rent autoverhuur in Emmen absoluut aan het juiste adres. Onze service en klantvriendelijke dienstverlening staan op hoog niveau terwijl wij de goedkoopste autoverhuurder in Nederland zijn. Vanuit uw eigen woning kunt u alvast onze duidelijke website bezoeken waar u al onze informatie op uw gemak kunt doornemen. Ook kunt u daar ons wagenpark bekijken en desgewenst zelfs al een auto voor u laten reserveren bij de autoverhuur in Emmen. Vanzelfsprekend bent u te allen tijde ook welkom de vestiging zelf om u te laten adviseren door onze deskundige en vriendelijke medewerkers.

De Bo-Rent autoverhuur in Emmen voor het beste resultaat!

Bo-Rent is het grootste autoverhuurbedrijf in Nederland en met meer dan 67 vestigingen is er altijd een locatie bij u in de buurt. In ons 35-jarig bestaan hebben wij veel ervaring opgedaan met het succesvol verhuren van uiteenlopende auto's voor de scherpste prijzen. Bij de autoverhuur in Emmen kunt u zelf ervaren wat het betekent om gebruik te maken van onze professionele bedrijfsvoering. Wij zien uw komst graag tegemoet bij de goed bereikbare autoverhuur in Emmen aan de Phileas Foggstraat 90, tel: 0591-535100, waar wij een perfect onderhouden personenauto of handige bestelbus voor u klaar hebben staan.

Bij de autoverhuur in Emmen goedkoop een prima auto huren!

Bij Bo-Rent kunt u gegarandeerd tegen het goedkoopste tarief een auto huren die zeer regelmatig onderhouden en gecontroleerd wordt op technische en optische kwaliteiten. Bij vertrek vanaf de autoverhuur in Emmen krijgt u onze heldere voorwaarden, de duidelijke huurovereenkomst en de officiële papieren van de auto mee zodat u met een gerust gevoel veel veilige en comfortabele kilometers kunt gaan maken in een fantastische huurauto die u beslist geen cent teveel kost!