Autoverhuur Lelystad

Op zoek naar degelijke maar toch betaalbare autoverhuur in Lelystad en omgeving? Dan komt u hoe dan ook uit bij Bo-rent! Als grootste en goedkoopste autoverhuurder van Nederland hebben we ook hier een ruim assortiment aan huurauto's voor u gereed staan.

Autoverhuur in Lelystad, snel geregeld

Of het nu voor een personenwagen is, een bestelbus of een verhuiswagen, autoverhuur in Lelystad is bij Bo-rent snel geregeld. U hoeft namelijk enkel maar het formulier op onze website te versturen en wij regelen vervolgens de rest. Ook is het mogelijk een reservering te plaatsen met onze handige App voor uw smartphone. Zo weet u zeker dat de huurauto die u wilt niet toevallig al aan een andere klant verhuurd is. Wat de prijs betreft, ook daar kunt u niet om Bo-rent heen. In de ruim 35 dat we actief zijn hebben er altijd naar gestreefd de goedkoopste van Nederland te zijn!

Autoverhuur in Lelystad, talloze mogelijkheden

U kunt ons filiaal vinden bij de Larserdreef in het zuiden van Lelystad. Vanaf hier rijdt u eenvoudig naar het centrum en de andere wijken, wat bijvoorbeeld handig voor een verhuizing kan zijn. Behalve particulieren kunnen ook zakelijke huurders echter bij ons terecht. Via de A6, enkele minuten bij ons filiaal vandaan, rijdt u verder zo naar Almere en Amsterdam. Via de Houtribdijk is het ook niet ver naar Enkhuizen aan de andere kant van het IJsselmeer. Met autoverhuur in Lelystad van Bo-rent heeft u dus vele mogelijkheden!

 

Wilt u meteen een huurauto reserveren? Gebruik dan het handige formulier op onze website. Heeft u nog vragen over onze autoverhuur in Lelystad of speciale wensen, dan is het natuurlijk ook mogelijk eerst contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.