Over ons

Een kennismaking met de Bo-mij Groep in Hoorn is de beste manier om u een idee te geven van de organisatie achter Bo-rent.nl Verhuur bv. De Bo-mij Groep - in 1974 begonnen als bescheiden ijzerwarenwinkel op de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam en uitgegroeid tot een concern met een enorm assortiment en een dienstverlening die zijn gelijke niet kent - heeft inmiddels vijf divisies, te weten:

Bo-rent.nl is de bekendste. Vanuit tientallen vestigingen, met een landelijke dekking, verhuurt Bo-rent.nl letterlijk alles voor de bouw. 

Bo-rent.nl Autoverhuur Een auto huren bij Bo-rent.nl is al ruim 35 jaar de gewoonste zaak van de wereld. Bo-rent.nl is de meest ervaren partner voor een auto huren en het huren van bestelbussen en vrachtwagens. Waar u ook aan het werk bent in Nederland, u kunt altijd bij ons terecht. Met meer dan 67 Bo-rent.nl vestigingen verdeeld over Nederland waar u een auto kunt huren, heeft u snel de beschikking over personenauto's, bestelbussen en verhuiswagens met laadruimtes van 0,5 tot 21 kuub.


Bo-rent.nl Self-Storage Wij helpen u graag bij de opslag van uw spullen zelfs al is het maar voor tijdelijk. Omdat wij bij Bo-rent.nl Self-Storage beschikken over de mogelijkheid tot flexibel huren vindt u bij ons altijd een passende huurperiode voor de opslag van uw goederen. U huurt een opslagunit per 4 weken, dus u zit niet vast aan een langdurig contract. Op deze manier heeft u geheel de vrijheid om zelf te bepalen hoe lang u de opslagruimte huurt.

Bo-rent.nl Skytrain Hoogwerkerverhuur is als onderdeel van Bo-rent.nl gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers voor alle mogelijke toepassingen.

Bo-mij groothandel, met tientallen vestigingen op haar gebied de grootste van Nederland, levert uit voorraad ruim 32.000 artikelen voor de bouwsector, waaronder ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen en machines.
"Nee verkopen we niet", was begin jaren '70 het devies van de oprichter en directeur van de Bo-mij Groep, dhr. A.R.S.P. Borgeld. Nu, in deze tijd, geldt dat devies nog steeds.