Autoverhuur Groningen

Bo-Rent heeft ook een goede autoverhuur in Groningen waar u terecht kunt voor het huren van een passende auto in een door u aan te geven periode van één tot enkele dagen of zelfs voor meerdere weken. Bo-Rent is al jarenlang een vertrouwd adres voor iedereen die voor de laagste prijs de beste auto wil huren. Bij ons kunt u rekenen op een optimale dienstverlening en een vlotte service die u nergens anders zo goed en klantvriendelijk tegen zult komen. Al onze informatie kunt u op uw gemak thuis al doornemen op onze duidelijke website waar u desgewenst ook al een auto van uw voorkeur kunt bespreken.

De autoverhuur in Groningen helpt u snel op weg!

Bo-Rent heeft met meer dan 67 vestigingen in Nederland al 35 jaar ervaring met de verhuur van goedkope en zeer betrouwbare nette auto's. Wij delen onze ervaring graag met u bij onze autoverhuur in Groningen, wat onder meer tot uitdrukking komt in een snelle afhandeling en onze opvallend lage prijzen. De professionele en servicegerichte medewerkers van de autoverhuur in Groningen staan u graag te woord met een goed advies op onze locaties aan de Friesestraatweg 201 II, tel: 050-5751355, én aan de Osloweg 143, tel: 050-5412400. Op beide vestigingen treft u een gevarieerd wagenpark aan met comfortabele betrouwbare auto's van recente datum. 

Goedkoop onderweg vanaf de autoverhuur in Groningen!

Wanneer u vertrekt vanaf de autoverhuur in Groningen bent u ervan verzekerd dat u altijd rondrijdt in een zeer goed onderhouden representatieve huurauto waarvoor u de laagste prijs in het land betaalt. U heeft bij onze autoverhuur in Groningen de keuze uit verschillende praktische personenauto's of een robuuste handige bestelwagen. Zo rijdt u binnen de kortste keren de weg op om Groningen te verkennen of om uw reis voort te zetten naar andere bestemmingen voor privé- of zakelijke doeleinden!