Vakantie

Busje huren voor vakantie

Droomt u van een avontuurlijke roadtrip met vrienden of familie? Dan is een minibus huren voor de vakantie de ideale oplossing voor u! Volop zitruimte voor een gezellige groep mensen bij elkaar. Ook niet onbelangrijk, volop bergruimte voor al uw spullen. Steeds meer vakantiegangers ontdekken dat een busje huren in de vakantie een ideale oplossing is.
 
Bij Bo-rent kunt u heel gemakkelijk een busje huren voor vakantie. Naast het grote aanbod aan personenauto's hebben we ook diverse handige busjes waarmee u op stap kunt. Dus bereidt u maar vast voor op de roadtrip van uw leven. Wordt het een afwisselende reis dwars door Europa? Gaat u op verkenning in eigen land? Of heeft u een wintersportvakantie op de planning en wilt u genoeg bergruimte voor al uw spullen? Dan zit u goed bij Bo-rent autoverhuur. Want uw vakantie begint met het huren van een busje bij Bo-rent!

Gemakkelijk en snel een bus huren voor op vakantie

Bo-rent beschikt over ruim 50 locaties in Nederland waar u snel en gemakkelijk een bus kunt huren voor vakantie. U kunt uw bus al vooraf reserveren vanuit uw eigen huis. Kijk op de website welk type busje u wilt huren en reserveer uw bus in een handomdraai met onze online reservering. Terwijl u aan het reserveren bent, kunt u al aangeven naar welk land u wilt rijden met de bus. Als u kiest voor het huren van een personenbus voor een vakantie in het buitenland, dan wordt er een buitenlandtoeslag gerekend van € 10,00 per dag. U ziet dus direct wat de totale huurprijs wordt!
 
Na uw reservering te hebben gedaan kunt u kiezen bij welke van de ruim 50 filialen van Bo-rent u uw busje ophaalt. U hoeft dus nooit ver van huis te gaan om uw vakantiebus op te pikken. Na afloop van uw vakantie levert u de bus weer in bij het filiaal van herkomst.

Welk busje gaat u huren voor vakantie?

Bo-rent heeft enkele handige busjes voor u om mee op stap te gaan. Zo kunt u onder meer kiezen uit de Toyota PROACE 9-persoonsbus, de Mercedes-Benz Citan of de Mercedes-Benz Sprinter. Elk busje heeft zijn eigen specifieke voordelen. Dus kies het busje dat het beste bij uw vakantieplannen past en geniet van uw welverdiende vakantie!

De Toyota PROACE 9-persoonsbus

Gaat u met een groter gezelschap op vakantie? Dan is de Toyota PROACE een goede keuze. In deze ruime handgeschakelde personenbus kunt u met 9 personen comfortabel zitten. Deze efficiënte en krachtige bus is standaard uitgerust met veel extra's. Hij beschikt onder andere over airconditioning en cruise control. De vlakke kunststofvloer is makkelijk schoon te houden. De bus is verlengd waardoor u ook voldoende ruimte hebt voor de bagage van alle 9 passagiers. De PROACE 9-persoonsbus is de ideale keuze wanneer u een ruime personenbus wilt huren voor vakantie!

Ruime bestelbus

Gaat u met een kleinere groep op vakantie, maar heeft u juist meer bagageruimte nodig? Dan kunt u ook een handige bestelbus huren bij Bo-rent. Huur bijvoorbeeld de compacte Mercedes-Benz Citan of kies voor de ruime Iveco Daily. Wat u vakantiewensen ook zijn, bij Bo-rent kunt u altijd een geschikte bus huren voor vakantie.
 
Weet u niet welke bus u moet huren voor uw vakantie? Onze medewerkers voorzien u graag van advies!

Een betrouwbaar busje huren voor vakantie

Wilt u een busje huren voor uw vakantie? Dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat het busje veilig en betrouwbaar is. Zo komt u onderweg niet voor verrassingen te staan. Bij Bo-rent bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve bus. Dat geldt zowel voor de binnenkant als voor de buitenkant. Voordat u uw bus huurt, wordt deze namelijk helemaal gecontroleerd. Eventuele kleine reparaties worden uitgevoerd voordat u de bus meekrijgt. Ook na het retourneren wordt elk busje volledig nagelopen en wordt eventuele schade gelijk verholpen. U kunt dus altijd een betrouwbaar en veilig busje huren voor een zorgeloze vakantie.

Busje huren voor vakantie bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een bus huren voor op vakantie? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Huur een busje bij één van onze vele vestigingen door het hele land en profiteer van de lage prijzen en uitstekende voorwaarden. Ook toe aan een zorgeloze vakantie? Kom dan een busje huren voor uw vakantie!