Veel gestelde vragen

Welkom bij de klantenservice van Borent. Wij doen ons uiterste best om al uw vragen te beantwoorden. Indien u na het lezen van de vragen nog met onduidelijkheden zit, kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn te bereiken via het contactformulier of kom langs in een van onze vestigingen.

Top 5 veel gestelde vragen

 1. Dit hangt af van het type voertuig dat u huurt en of u het eigen risico verlaagt.

  Indien u uw eigen risico niet verlaagd is de borg gelijk aan het eigen risico vermeerderd met het verwachten huurbedrag.

  Indien u uw eigen risico verlaagd is de borg afhankelijk van de klasse auto. De borg is dan als volgt:

  De borgbedragen worden vermeerderd met het verwachten huurbedrag.

 2. De borg wordt indien u kiest voor een borgstelling middels pinpas teruggestort op uw bankrekeningnummer minus de werkelijke huurkosten. De terugbetaling duurt meestal 2-5 werkdagen.

  Bij creditcard transacties maken wij slechts een reservering op uw creditcard en bij retour verrekenen wij deze. Houdt u er rekening mee dat het verwerken van de transactie 1-2 werkdagen kan duren.

 3. Wanneer u meer kilometers rijdt dan het aangegeven vrije aantal kilometers, worden de meer kilometers aan u doorbelast.

 4. Ja, dit is mogelijk. U kunt dan de sleutel in de sleuteldropbox voor het pand deponeren. Vraag altijd aan een medewerker van ons waar de sleuteldropbox gelocaliseerd is.

 5. Met poststuk bedoelen wij een brief die u heeft ontvangen middels de post. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: een bankafschrift, een telefoonrekening, een salarisspecificatie of een aanslag van de belasting. Let u wel op dat dit stuk niet ouder dan 30 dagen mag zijn.

Algemeen

 1. Wanneer u meer kilometers rijdt dan het aangegeven vrije aantal kilometers, worden de meer kilometers aan u doorbelast.
 2. Indien u tussen 19 t/m 25 jaar bent dient u de leeftijdstoeslag te betalen. Let wel, u dient minimaal 2 jaar uw rijbewijs te hebben.
 3. Wij willen altijd graag van de bestuurder het rijbewijs, een paspoort of id-kaart en een poststuk met zijn of haar huisadres erop zien. De pinpas, creditcard of contant geld mag ook van u zijn.
 4. U dient minimaal 2 jaar uw rijbewijs te hebben.
 5. Per dag heeft u 100 kilometers vrij. Bij een 4uurs tarief heeft u 50 kilometers vrij. Bij personenauto's heeft u tijdens het lang weekendtarief 400 kilometers vrij.
 6. Bij Bo-rent huurt u de auto voor 24 uur. U kunt ook alle bestelbussen van 7m3 en 11m3 voor een 4-uurstarief huren. Verder hebben wij speciale weekendtarieven waarbij u op vrijdag vanaf 16:00 uur het voertuig kan ophalen en uiterlijk maandag voor 10:00 uur het voertuig mag retourneren. Daarnaast hebben wij speciale tarieven voor het huren van voertuigen vanaf een week en vanaf drie weken.

Borgstelling

 1. De borg wordt indien u kiest voor een borgstelling middels pinpas teruggestort op uw bankrekeningnummer minus de werkelijke huurkosten. De terugbetaling duurt meestal 2-5 werkdagen.

  Bij creditcard transacties maken wij slechts een reservering op uw creditcard en bij retour verrekenen wij deze. Houdt u er rekening mee dat het verwerken van de transactie 1-2 werkdagen kan duren.
 2. Dit hangt af van het type voertuig dat u huurt en of u het eigen risico verlaagt.

  Indien u uw eigen risico niet verlaagd is de borg gelijk aan het eigen risico vermeerderd met het verwachten huurbedrag.

  Indien u uw eigen risico verlaagd is de borg afhankelijk van de klasse auto. De borg is dan als volgt:

  De borgbedragen worden vermeerderd met het verwachten huurbedrag.

Ophalen / Retourneren

 1. U dient mee te brengen uw rijbewijs, uw ID-kaart of uw paspoort, een poststuk met uw huisadres erop (niet ouder dan 30 dagen) en uw pinpas of creditcard.
 2. Met poststuk bedoelen wij een brief die u heeft ontvangen middels de post. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: een bankafschrift, een telefoonrekening, een salarisspecificatie of een aanslag van de belasting. Let u wel op dat dit stuk niet ouder dan 30 dagen mag zijn.
 3. Ja, dit is mogelijk. U kunt dan de sleutel in de sleuteldropbox voor het pand deponeren. Vraag altijd aan een medewerker van ons waar de sleuteldropbox gelocaliseerd is.
 4. Nee, al onze voertuigen zijn filiaalgebonden. Hierdoor is het dus niet mogelijk om een voertuig elders te retourneren.

Verzekering / Schade

 1. Inzittendenverzekering kan worden afgesloten om de passagiers ook te verzekeren voor letsel.
 2. Indien u kiest om ruit-/bandverzekering af te sluiten dan bent u verzekerd voor schade aan de banden en aan het ruit. Indien u een lekke band rijdt of een barst in het ruit dan wordt hier niet (een gedeelte van) het eigen risico voor berekend.
 3. Wij defineren bovenhoofdse schade als schade boven de raamlijn.

  Deze schades zijn niet gedekt door de verlaging ofwel afkoop van het eigen risico. Voor een particulier bedraagt het bovenhoofdse schade eigen risico max. € 1.500,00. Voor bedrijven bedraagt deze max. € 5.000,00