Autoverhuur Almere

Zoekt u een voordelige huurauto in Almere? Of misschien een handige bestelbus of verhuiswagen? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Almere aan het juiste adres! Ook in deze stad hebben we een ruim assortiment van uitstekende huurauto's voor u klaarstaan.

Autoverhuur in Almere, hoe en wat

Een auto huren bij Bo-rent is erg eenvoudig. Zo is het niet meer nodig eerst langs te komen bij onze vestiging, maar kunt u uw reservering snel en veilig doorgeven via onze website of onze App voor smartphones. Zo weet u zeker dat de auto die u wilt nog beschikbaar is. Verder leveren we uw huurauto in goed onderhouden staat en doen we niet moeilijk over inleveren na openingstijden. Wat tenslotte de prijs van onze autoverhuur in Almere betreft hoeft u zich ook geen zorgen te maken. In ruim 35 jaar is Bo-rent namelijk behalve tot de grootste, ook uitgegroeid tot de goedkoopste van Nederland!

Degelijke autoverhuur in Almere

U kunt de vestiging van Bo-rent in Almere vinden op bedrijventerrein Markerkant. Dit ligt in het noorden van de stad bij de Noorderplassen, maar toch bent u vanaf hier ook binnen enkele minuten rijden in het centrum van Almere. Via de ringweg slechts 100 meter bij ons filiaal vandaan bereikt u tevens eenvoudig de overige stadsdelen, terwijl u via de A6 natuurlijk door kunt rijden naar Amsterdam of Lelystad. Of u nu dus op zoek bent naar autoverhuur in Almere voor zakelijk gebruik of voor bijvoorbeeld een verhuizing, u zult onze gunstige locatie hoe dan ook op prijs stellen.

 

Heeft u nog vragen of speciale wensen met betrekking tot autoverhuur in Almere van Bo-rent? Dan kunt u altijd even via e-mail of telefoon contact met ons opnemen! Meteen reserveren via het formulier op onze website kan natuurlijk ook.