Auto huren voor vakantie

Er is niets leukers dan op vakantie gaan. Het opdoen van nieuwe culturen en een nieuwe omgeving geeft een mens nieuwe energie. Even weg uit de dagelijks sleur is iets wat we allemaal nodig hebben van tijd tot tijd. Voor een vakantie naar het buitenland hoeft u niet eens veel moeite te doen.
 
Met de auto bent u namelijk binnen de kortste keren in een ander land. Gaat u voor een heerlijk patatje stoofvlees naar België, een croissant onder de Eiffeltoren of een braadworst in Duitsland? Het klinkt nu al geweldig, maar er zijn natuurlijk nog veel meer prachtige bestemmingen. Het maakt niet uit waar u naartoe wilt, bij Bo-rent kunt u makkelijk een auto huren voor vakantie!

Kies een van de vele locaties van Bo-rent

Bo-rent autoverhuur heeft meer dan 50 locaties door het hele land. U kan dus overal in Nederland een auto huren om op vakantie te gaan. De auto haalt u op bij een filiaal bij u in de buurt. Voor u het weet, stapt u weer uit op de plaats van bestemming. Maar het leukste van met de auto op vakantie gaan, is natuurlijk wel dat u kunt stoppen waar en wanneer u maar wilt. U beslist lekker zelf wat u doet en waar u naartoe gaat.

Kies de juiste huurauto voor op vakantie

Een huurauto voor vakantie boekt u bij Bo-rent voor de laagste prijs en met uitstekende voorwaarden. U boekt de auto gemakkelijk en snel online. Onze Toyota Aygo is de perfecte auto voor een vakantie in Nederland dankzij zijn compacte formaat en zuinige verbruik. Wilt u toch liever een auto huren voor een vakantie naar het buitenland? Kies dan voor onze Toyota Yaris.
 

Wilt u graag met een grote groep op vakantie en dus liever een busje huren voor op vakantie? Onze Toyota PROACE is geschikt voor maar liefst 9 personen!

Zorgeloos op vakantie met Bo-rent

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Gelukkig kunt u te allen tijde vertrouwen op de service van Bo-rent autoverhuur. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw eigen risico te verhogen. Daarnaast kunt u bij uw reservering ook kiezen uit verschillende verzekeringen die uw vakantie een stuk makkelijker maken. Kies bijvoorbeeld voor onze inzittendenverzekering of voor de ruit/band verzekering. Gaat uw vakantie uiteindelijk toch niet door? Dan kunt u bij Bo-rent ook kiezen voor een annuleringsverzekering, zodat u niet voor onnodige kosten komt te staan.

Pechhulpservice

Wilt u een auto huren voor op vakantie? Dan wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan, en al helemaal niet in het buitenland. Gelukkig kunt u gebruik maken van de pechhulpservice van Bo-rent. Voor slechts een klein bedrag per dag kunt u door heel Europa gebruik maken van de pechhulpservice van Bo-rent. Waar u ook bent met uw huurauto op vakantie, wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer op weg bent!

Buitenlandtoeslag

Komt u bij ons een auto huren voor vakantie naar het buitenland, dan betaalt u een buitenlandtoeslag van maar 10 euro per dag. Bij de reservering geeft u het land aan waar u naartoe wilt rijden. Bent u weer terug van deze geweldige vakantie? Dan levert u de auto weer af bij het filiaal waar het is opgehaald en kunt u nagenieten van de vele prachtige herinneringen.

Auto huren voor vakantie bij Bo-rent

Een zorgeloze autovakantie begint dus bij Bo-rent autoverhuur. Een auto huren voor vakantie is makkelijk gedaan en in de meeste gevallen goedkoper dan het vliegtuig. Daarbovenop geniet u ook van extra vrijheid en kunt u gaan en staan waar u maar wilt. Makkelijke bestemmingen met de auto zijn onder andere Nederland, België en Duitsland, maar ook bijvoorbeeld Frankrijk, Oostenrijk en Spanje liggen binnen handbereik met een huurauto voor vakantie. Waar u ook naartoe wilt gaan, bij Bo-rent kunt u de perfecte auto huren voor vakantie!