Autoverhuur Assen

U bent op zoek naar goede en goedkope autoverhuur in Assen? Kijk dan zeker eens naar Bo-rent! Als grootste verhuurder van het land hebben we ook hier een ruim aanbod van personenwagens, bestelbussen en verhuiswagens voor u gereed staan. 

Autoverhuur in Assen, eenvoudig te regelen

Bo-rent zit als autoverhuurder inmiddels al meer dan 35 jaar in het vak en dat merkt u. We doen er namelijk alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo is een auto huren tegenwoordig erg eenvoudig te regelen door een simpel formulier op onze website te versturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de huurauto, grondig schoongemaakt natuurlijk, voor u klaarstaat op het door u gekozen tijdstip. Ook wat de kosten van autoverhuur in Assen aangaat zit u bij Bo-rent goed. We zijn in 35 jaar namelijk niet enkel uitgegroeid tot de grootste, maar ook tot de goedkoopste autoverhuurder van het land!

Betrouwbare autoverhuur in Assen en omgeving

U kunt ons in Assen vinden op het bedrijventerrein Peelerpark dat tussen het Noord-Willemskanaal en de A28 ingeklemd ligt. Via deze autoweg bent u ook binnen de kortste keren in Groningen, terwijl het de andere kant op niet ver is naar plaatsen zoals Beilen, Hoogeveen en Zwolle. In Assen zelf bent u vanaf ons filiaal zo bij de ringweg, vanaf waar u eenvoudig naar de overige delen van de stad rijdt. Handig om bijvoorbeeld een verhuizing te regelen. Bo-rent biedt dus een ideale locatie voor autoverhuur in Assen aan zowel particuliere als zakelijke huurders!

Om een huurauto te reserveren kunt u alvast het formulier op onze website invullen. Mocht u echter nog vragen hebben over autoverhuur in Assen, dan kunt u ook altijd eerst even met ons bellen. We staan u graag te woord!