Autoverhuur Breda

Bent u op zoek naar betaalbare maar toch uitstekende autoverhuur in Breda? Klop dan aan bij Bo-rent! Als grootste autoverhuurder van Nederland hebben we ook in deze Brabantse stad een ruim aanbod van personenwagens, bestelbussen en verhuiswagens om uit te kiezen.

Autoverhuur in Breda, de voordelen op een rijtje

Autoverhuur in Breda van Bo-rent blinkt uit door een goede combinatie van uitstekende service en voordelige prijzen. Zo is een auto huren bij ons bijzonder eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is de reservering door te geven via onze website of onze App voor smartphones. Wij zorgen daarna dat dat uw huurauto, vanzelfsprekend grondig schoongemaakt, gereed staat op de door u gewenste datum. Inleveren na openingstijden doen we verder ook niet moeilijk over. En de prijzen? Daar kunnen we kort over zijn. Bo-rent is namelijk niet alleen de grootste, maar ook de goedkoopste van Nederland!

Autoverhuur in Breda van Bo-rent

U kunt onze vestiging in Breda vinden op bedrijventerrein De Krogten. Dit ligt in het noorden van de stad, niet ver van Haven de Krouwelaar en meteen bij de N285. Vanaf hier rijdt u dus ook zo door naar het Brabantse autowegennetwerk waarmee onder meer Tilburg, Den Bosch en Eindhoven binnen bereik komen. Ook voor autoverhuur in Breda zelf is ons filiaal echter gunstig gelegen. Het is namelijk slechts enkele minuten rijden naar het centraal station en het centrum. Hierdoor biedt Bo-rent zowel zakelijke als particuliere klanten dus meer dan genoeg mogelijkheden!

Wilt u meer weten over autoverhuur in Breda of heeft u speciale wensen? Stuur ons dan gerust een e-mail of bel even en we zullen u maar al te graag verder helpen. Meteen een huurauto reserveren via het formulier op onze website kan natuurlijk ook!