Autoverhuur Apeldoorn

Zoekt u betrouwbare en betaalbare autoverhuur in Apeldoorn? Dan heeft u met Bo-rent gevonden wat u zoekt! In ruim 35 jaar zijn we namelijk uitgegroeid tot de grootste en goedkoopste autoverhuurder van Nederland en beschikken we dus ook in Apeldoorn over een vestiging.

Autoverhuur in Apeldoorn van Bo-rent

Bo-rent beschikt in Apeldoorn over een uitgebreid wagenpark. Dit betekent dat u naast een ruime keuze aan personenwagens ook bij ons terecht kunt voor bestelbussen en verhuiswagens van verschillende grootte. Zo bieden we dus niet alleen uitkomst voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een huurauto in Apeldoorn. Verder zijn we uiterst punctueel, verkeren de wagens stuk voor stuk in uitstekende staat en kunt u eenvoudig via het internet of telefonisch reserveren. Het grootste voordeel van autoverhuur in Apeldoorn van Bo-rent is tenslotte de prijs. We weten als geen ander dat we onze klanten tevreden houden door voortdurend de goedkoopste te zijn!
 

Veel gemak met autoverhuur in Apeldoorn


In Apeldoorn kunt u Bo-rent vinden op bedrijvenpark Malkenschoten in het uiterste zuiden van de stad. Ook ligt onze vestiging meteen aan de A1. Hierdoor komen steden als Amersfoort, Hilversum en Amsterdam, maar ook Deventer of via de A50 Arnhem en Zwolle binnen bereik te liggen. Voor Apeldoorn zelf rijdt u vanaf ons filiaal via de Kayersdijk verder in enkele minuten naar de ringweg. Onze uitstekende locatie leent zich dus ook goed voor bijvoorbeeld een verhuizing of een aangename rondrit op de Veluwe. Kortom, mogelijkheden genoeg met autoverhuur in Apeldoorn van Bo-rent! 

Heeft u nog vragen over autoverhuur in Apeldoorn of specifieke wensen? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact op met de medewerkers van onze vestiging. Ze zullen u maar al te graag verder helpen!