Service

Onze betaalmogelijkheden

Bent u op zoek naar een huurauto? In veel gevallen moet u bij het ophalen van de auto met een creditcard afrekenen. Dit is onder andere bedoeld als borg voor de auto. Maar niet iedereen is in het bezit van een creditcard. Dat zou betekenen dat u dus geen auto kunt huren. Niet om op vakantie te gaan, maar ook niet als u een verhuisbusje nodig heeft. Gelukkig kunt u bij Bo-rent ook een auto huren zonder creditcard. Lees hier alles over onze betaalmogelijkheden!

Auto huren zonder creditcard

Bent u niet in het bezit van een creditcard of betaalt u liever met PIN? Bij Bo-rent autoverhuur is dat geen probleem! U kunt namelijk ook een auto huren zonder creditcard. In dit geval kunt u gewoon met de PIN in van onze filialen betalen. Wilt u meer weten over uw betaling? Bezoek dan één van onze filialen en ontdek alle mogelijkheden!

Eenvoudig uw auto online reserveren

Bij Bo-rent autoverhuur heeft u een grote keuze uit verschillende huurauto's, bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen. Daarnaast kunt u ook eenvoudig zien of uw gewenste voertuig beschikbaar is op een locatie bij u in de buurt. Met slechts een aantal klikken kunt u een auto, bus of speciaal voertuig reserveren bij een filiaal naar wens. Hier kunt u ook kiezen voor aanvullende verzekeringen, een reis naar het buitenland en een aantal handige extra’s, zoals een navigatiesysteem. Heeft u haast? U kunt uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen!

Waarborgsom bij uw huurauto

Bij het huren van een auto of bus betaalt u bij Bo-rent altijd een bedrag aan borg. Dit bedrag is opgebouwd uit het borgbedrag, vermeerderd met de te verwachten huurprijs en eventuele extra toeslagen en verzekeringen. Voordat u uw auto of bus definitief reserveert krijgt u precies te zien wat uw huurauto gaat kosten en hoe deze prijs is opgebouwd.
 
De waarborgsom wordt teruggestort wanneer u uw auto, bus of speciaal voertuig weer geretourneerd heeft. Betaalt u met pin? Dan kan het tot vijf werkdagen duren voordat u het bedrag weer op uw rekening gestort krijgt. In geval van schade wordt het borgbedrag minus het schadebedrag aan u teruggestort.

Auto huren zonder creditcard bij Bo-rent

Wilt u een auto huren zonder creditcard? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Bij Bo-rent kunt u namelijk kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt u altijd een auto huren zoals u dat wilt? Ook goedkoop een auto huren zonder creditcard? Bo-rent helpt u graag verder!