Locaties

Wilt u een auto huren in Nederland? Dan verwelkomen wij u graag bij één van de ruim 50 vestigingen van Bo-rent autoverhuur. Van Amsterdam tot Rotterdam en van Maastricht tot Groningen, u vindt Bo-rent autoverhuur door heel het land!

Ontdek ons volledige wagenpark

Bij al onze locaties vindt u het wagenpark met de beschikbare voertuigen. Weet u nog niet welk voertuig u nodig heeft? Bezoek dan ook eens een Bo-rent filiaal bij u in de buurt en vind de auto, bus of speciaal voertuig die het beste bij uw klus past, of bekijk alvast ons online wagenpark!

Passend en persoonlijk advies

Bij onze filialen kunt u niet alleen terecht voor ons volledige wagenpark. Ook voor persoonlijk advies bent u van harte welkom. Onze medewerkers denken graag met u mee en kijken samen met u naar de meest geschikte auto of bus. Wilt u ook nog een aantal handige extra’s huren? Ook dan kunnen onze medewerkers u van deskundig advies voorzien.

Vind een filiaal bij u in de buurt

Een auto huren in Nederland doet u gemakkelijk en snel bij één van de vele vestigingen van Bo-rent autoverhuur. Met meer dan 50 vestigingen is er altijd wel en Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Ook op zoek naar de goedkoopste autoverhuur van Nederland? Vind dan snel een Bo-rent filiaal bij u in de buurt!