Bo-rent Deventer Hanzeweg

Hanzeweg 4
7418AW Deventer
Route

T: 0570-608190
F: 0570-608188
E:

Bo-rent Deventer Hanzeweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (23-07 / 13-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Deventer

Gaat u binnenkort een weekendje weg of moet u op zakeneis in de omgeving van Deventer? Dan kunt u een auto huren in Deventer. Met een huurauto heeft u alle vrijheid en zit u niet vast aan de vaste vertrektijden en hoge kosten van het openbaar vervoer. Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur Deventer gaat u in alle rust op weg naar uw volgende avontuur.

Meer dan alleen huurauto’s

Een auto huren in Deventer doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar wat als u nou op zoek bent naar een bestelbus, verhuiswagen of misschien zelfs wel een speciaal voertuig? Ook dan kunt u bij Bo-rent terecht In ons uitgebreide wagenpark vindt u al onze voertuigen. Van compacte stadsauto’s tot ruime bussen en van ruw terrein carriers tot handige pick-ups.

Auto huren

Wilt u een auto huren in Deventer, den krijgt u bij Bo-rent de keuze uit twee bijzonder handige personenauto’s, met elk hun eigen voordelen. Zo is de Toyota Aygo, dankzij zijn bijzonder kleine draaicirkel en kleine formaat, bijvoorbeeld erg geschikt voor de krappe straatjes in de binnenstad en de kleine parkeervakken in Deventer.
 
Heeft u liever een iets grotere auto? Kies dan voor onze compacte Toyota Yaris. Dankzij het slimme design is deze auto verrassend ruim vanbinnen. Dat maakt de Toyota Yaris dan ook uitermate geschikt voor weekendjes weg met familie of vrienden. De Yaris biedt ruimte aan 5 personen met bagage.

Bestelbus huren

Moet u iets ophalen of heeft u bijvoorbeeld bouwmaterialen nodig voor een verbouwing? Dan biedt een bestelbus uitkomst. In ons wagenpark vindt u verschillende handige bestelbussen die geschikt zijn voor elke klus. Onze Mercedes-Benz Citan is met 3m³ uitermate geschikt voor kleine landingen. Wilt u toch iets groters? Ga dan voor de Mercedes-Benz Sprinter met een laadruimte van 11m³, of ga voor extra groot me de Iveco Daily met een inhoud van 16 m³.

Verhuiswagen huren

Een verhuizing wilt u natuurlijk zo snel mogelijk achter de rug hebben. Daarom kunt u bij Bo-rent kiezen voor een ruime verhuiswagen om u uit de brand te helpen, namelijk met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep. Voor speciale ladingen hebben wij ook nog een Toyota Dyna pick-up. Geen verhuizing is te gek met een verhuiswagen van Bo-rent autoverhuur in Deventer.

Special cars huren

Een auto huren in Deventer doet u natuurlijk bij Bo-rent, en ook voor bestelbusjes en verhuiswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wist u al dat u bij Bo-rent autoverhuur Deventer ook zogenaamde special cars kunt huren? In ons assortiment vindt u een golfkar en verschillende ruw terrein carriers. Maar ook voor verschillende Volkswagen en Mercedes-Benz pick-ups met speciale opbouw kunt u bij ons terecht.

Veilig en vertrouwd op pad

Gaat u een auto huren in Deventer? Dan wilt u natuurlijk wel veilig en vertrouwd de weg op. Om uw veiligheid te garanderen, krijgt elke auto die bij ons geretourneerd wordt een uitgebreide keuring. Tijdens deze keuring zorgen wij ervoor dat de auto zowel mechanisch als uiterlijk volledig gecontroleerd wordt. Zo stapt u als het ware in een nieuwe auto.

Makkelijk online uw reservering plaatsen

U kunt natuurlijk niet zomaar een auto huren in Deventer. Vaak moet er eerst een ingewikkelde reservering worden ingevuld waarna het nog enkele dagen kan duren voordat u duidelijkheid heeft. Gelukkig maken wij het u graag makkelijk. Bij Bo-rent kunt u in enkele minuten uw auto, bus of special car online reserveren. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Zo makkelijk kan het zijn!

Geen kleine lettertjes

Bij Bo-rent autoverhuur in Deventer houden we niet van gedoe. Daarom komen wij al onze beloften ook gewoon na. Dus geen rare voorwaarden bij het ophalen of onverwachte extra kosten bij het retourneren. Kunt u de auto niet meer tijdens onze openingstijden terugbrengen? Geen probleem. U kunt de auto ook na sluitingstijd nog terugbrengen! Handig voor als u net iets langer bezig bent dan verwacht.

Bo-rent autoverhuur Deventer

Een auto huren in Deventer doet u natuurlijk bij Bo-rent. U vindt Bo-rent autoverhuur Deventer op de Hanzeweg 4, in Deventer natuurlijk. Op de A1 neemt u afslag 23 naar Deventer. Met een minuut staat u bij ons voor de deur. U kunt ons bij vragen natuurlijk ook telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Deventer?
  Ja, bij Bo-rent autoverhuur kunt u eenvoudig en snel een auto huren in Deventer. In ons wagenpark vindt u verschillende auto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Altijd voor een goede prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Welke kan ik huren in Deventer?
  Bent u op zoek naar een compacte personenauto? Dan kunt u ij Bo-rent kiezen uit een Toyota Aygo of Toyota Yaris. Heeft u behoefte aan iets meer ruimte? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bestelbusjes en verhuiswagens!
 3. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Deventer?
  Bo-rent autoverhuur in Deventer vindt u aan de Hanzeweg 4, gelegen op bedrijventerrein Kloosterlanden. Wij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken!
 4. Aan welke vereisten dien ik te voldoen voordat ik een auto kan huren in Deventer?
  U dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook dient u zichzelf uiteraard te kunnen identificeren. Bent u jonger dan 26 jaar? Dan betaalt u een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 5. Kan ik vrij rijden met mijn huurauto in Deventer?
  Bij Bo-rent autoverhuur krijgt u, afhankelijk van uw huurperiode, een vrij aantal kilometers. Zo krijgt u bij een daghuur bijvoorbeeld de eerste 100 kilometer vrij en bij een 4-uurstarief de eerste 50 kilometer. Huurt u voor een lang weekendtarief? Dan rijdt u de eerste 400 kilometer zonder extra kosten. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, worden uiteindelijke aan u doorbelast.
 6. Hoe snel kan ik een auto huren in Deventer?
  Met onze online reservering kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Deventer. In slechts enkele klikken kunt u uw gewenste auto selecteren en aangeven wanneer u deze wilt huren en voor hoelang. U kunt uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen!
 7. Bij welke filialen kan ik mijn huurauto uit Deventer retourneren?
  U kunt uw huurauto enkel bij ons filiaal in Deventer retourneren. Wij streven ernaar om ook toekomstige klanten van een ruim aanbod voertuigen te kunnen voorzien. Al onze voertuigen dienen dus bij het filiaal van herkomst geretourneerd te worden om ons wagenpark zo overzichtelijk mogelijk te houden.