Bo-rent Deventer Hanzeweg

Bo-rent Deventer Hanzeweg
Hanzeweg 4
7418AW Deventer
Route

T: 0570-608190
F: 0570-608188
E:

Openingstijden

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 09:45
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Deventer

Gaat u binnenkort een weekendje weg of moet u op zakeneis in de omgeving van Deventer? Dan kunt u een auto huren in Deventer. Met een huurauto heeft u alle vrijheid en zit u niet vast aan de vaste vertrektijden en hoge kosten van het openbaar vervoer. Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur Deventer gaat u in alle rust op weg naar uw volgende avontuur.

Meer dan alleen huurauto’s

Een auto huren in Deventer doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar wat als u nou op zoek bent naar een bestelbus, verhuiswagen of misschien zelfs wel een speciaal voertuig? Ook dan kunt u bij Bo-rent terecht In ons uitgebreide wagenpark vindt u al onze voertuigen. Van compacte stadsauto’s tot ruime bussen en van ruw terrein carriers tot handige pick-ups.

Auto huren

Wilt u een auto huren in Deventer, den krijgt u bij Bo-rent de keuze uit twee bijzonder handige personenauto’s, met elk hun eigen voordelen. Zo is de Toyota Aygo, dankzij zijn bijzonder kleine draaicirkel en kleine formaat, bijvoorbeeld erg geschikt voor de krappe straatjes in de binnenstad en de kleine parkeervakken in Deventer.
 
Heeft u liever een iets grotere auto? Kies dan voor onze compacte Toyota Yaris. Dankzij het slimme design is deze auto verrassend ruim vanbinnen. Dat maakt de Toyota Yaris dan ook uitermate geschikt voor weekendjes weg met familie of vrienden. De Yaris biedt ruimte aan 5 personen met bagage.

Bestelbus huren

Moet u iets ophalen of heeft u bijvoorbeeld bouwmaterialen nodig voor een verbouwing? Dan biedt een bestelbus uitkomst. In ons wagenpark vindt u verschillende handige bestelbussen die geschikt zijn voor elke klus. Onze Mercedes-Benz Citan is met 3m³ uitermate geschikt voor kleine landingen. Wilt u toch iets groters? Ga dan voor de Mercedes-Benz Sprinter met een laadruimte van 11m³, of ga voor extra groot me de Iveco Daily met een inhoud van 16 m³.

Verhuiswagen huren

Een verhuizing wilt u natuurlijk zo snel mogelijk achter de rug hebben. Daarom kunt u bij Bo-rent kiezen voor een ruime verhuiswagen om u uit de brand te helpen, namelijk met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep. Geen verhuizing is te gek met een verhuiswagen van Bo-rent autoverhuur in Deventer.

Veilig en vertrouwd op pad

Gaat u een auto huren in Deventer? Dan wilt u natuurlijk wel veilig en vertrouwd de weg op. Om uw veiligheid te garanderen, krijgt elke auto die bij ons geretourneerd wordt een uitgebreide keuring. Tijdens deze keuring zorgen wij ervoor dat de auto zowel mechanisch als uiterlijk volledig gecontroleerd wordt. Zo stapt u als het ware in een nieuwe auto.

Makkelijk online uw reservering plaatsen

U kunt natuurlijk niet zomaar een auto huren in Deventer. Vaak moet er eerst een ingewikkelde reservering worden ingevuld waarna het nog enkele dagen kan duren voordat u duidelijkheid heeft. Gelukkig maken wij het u graag makkelijk. Bij Bo-rent kunt u in enkele minuten uw auto, bus of special car online reserveren. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Zo makkelijk kan het zijn!

Geen kleine lettertjes

Bij Bo-rent autoverhuur in Deventer houden we niet van gedoe. Daarom komen wij al onze beloften ook gewoon na. Dus geen rare voorwaarden bij het ophalen of onverwachte extra kosten bij het retourneren. Kunt u de auto niet meer tijdens onze openingstijden terugbrengen? Geen probleem. U kunt de auto ook na sluitingstijd nog terugbrengen! Handig voor als u net iets langer bezig bent dan verwacht.

Bo-rent autoverhuur Deventer

Een auto huren in Deventer doet u natuurlijk bij Bo-rent. U vindt Bo-rent autoverhuur Deventer op de Hanzeweg 4, in Deventer natuurlijk. Op de A1 neemt u afslag 23 naar Deventer. Met een minuut staat u bij ons voor de deur. U kunt ons bij vragen natuurlijk ook telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen!