Service

Zakelijk een auto huren

Als ondernemer komt u niet graag voor verrassingen te staan. Daarom wilt u snel kunnen schakelen en met oplossingen komen. Dat geldt ook voor het moment dat een van de auto’s in uw wagenpark uitvalt. Of als u een klus heeft aangenomen waar u eigenlijk geen passende auto voor in huis heeft. Gelukkig kunt u bij Bo-rent zakelijk een auto huren, waardoor u altijd verzekerd bent van passend vervoer!

Online zakelijk een auto huren

Met meer dan vijftig vestigingen is er altijd een filiaal in de buurt waar u zakelijk een auto kunt huren. Maar u kunt er ook voor kiezen om eenvoudig en snel een online reservering te plaatsen voor een huurauto of -bus. Kies uit een ruim aanbod aan voertuigen en haal uw zakelijke huurauto op als het u uitkomt. Tijdens uw online reservering kunt u ook opteren voor één van onze aanvullende verzekeringen of handige extra’s. Wilt u ook zakelijk een auto huren? Reserveer uw auto online of bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging.

Profiteer van alle voordelen

Ook bij onze zakelijke autohuur profiteert u van alle voordelen die Bo-rent te bieden heeft. Zo kunt u ook zonder problemen naar het buitenland. Kies uit aanvullende verzekeringen, pechhulp en een aantal handige extra’s waaronder een modern navigatiesysteem. Daarnaast kunt u te allen tijde terecht bij één van onze vestigingen voor vragen of aanvullingen op uw zakelijke huurauto.  
 
Ook om de kwaliteit van onze voertuigen hoeft u zich geen zorgen te maken. Voordat u zakelijk een auto huurt, zorgen wij ervoor dat de auto volledig nagekeken en schoongemaakt is. Zo gaat u met een zo goed als nieuwe auto of bus op pad!

Zakelijk een auto huren voor de lange termijn

Heeft u een opdracht aangenomen waar u wat verder voor moet reizen? In dat geval wilt u uw medewerkers een veilige en betrouwbare auto bieden om dagelijks naar de locatie te rijden. Gelukkig kunt u bij Bo-rent ook voor de lange termijn zakelijk een auto huren. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een ruime bestelbus huren, waar u ook nog ruimte heeft om los werkmaterieel mee te nemen dat daar nog niet aanwezig is. In ons online wagenpark vindt u al onze voertuigen en ziet u direct welke auto of bus het beste aansluit op uw klus.

Zakelijk een auto huren bij Bo-rent

Wilt u zakelijk een auto huren voor een grote klus of gewoon om uw personeel van passend vervoer te voorzien? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land en ruim 35 jaar ervaring is Bo-rent uw vertrouwde partner voor zowel particuliere als zakelijke autohuur. Bezoek één van onze vele vestigingen en ontdek alle voordelen van Bo-rent autoverhuur!