Bo-rent Amersfoort Kosmonaut

Kosmonaut 31
3824MK Amersfoort
Route

T: 033-4555512
F: 033-4555510
E:

Bo-rent Amersfoort Kosmonaut

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (23-07 / 13-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Amersfoort

Amersfoort is een hele gezellige en leuke stad om te bezoeken. Maar ook in de omgeving is er genoeg te doen. Amersfoort ligt precies in het midden van Nederland, waardoor u dus alle kanten op kan voor een leuk uitje. Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur in Amersfoort staat u binnen no-time in het centrum van Amersfoort of één van de prachtige natuurgebieden in de omgeving. Wilt u dus binnenkort genieten van de omgeving van Amersfoort, dan kunt u het beste een auto huren in Amersfoort.

De uitmuntende kwaliteit van Bo-rent

Voordat u een auto huurt, heeft deze waarschijnlijk al duizenden kilometers gemaakt. Daarom is het ook belangrijk dat u zeker weet dat al deze kilmeters veilig en verantwoord zijn gemaakt. Omdat u zelf niet bij het onderhoud bent geweest, is het ook moeilijk om in te schatten wat de staat van de auto is. Bij Bo-rent autoverhuur in Amersfoort hoeft u zich geen zorgen te maken!
 
Wilt u bij Bo-rent een auto huren in Amersfoort, dan zorgen wij dat deze als nieuw is. Elke auto die geretourneerd wordt, krijgt een uitvoerige keuring, zowel technisch als uiterlijk. Eventuele problemen worden proactief verholpen, zodat u met een gerust hart op pad kan!

Verschillende soorten vervoer

Bij Bo-rent autoverhuur in Amersfoort hebben wij voor iedereen de juiste oplossing. Of u nou op zoek bent naar een praktische en compacte stadsauto, een handige bestelbus of een ruime verhuiswagen, bij Bo-rent hebben we het allemaal. Zoekt u een speciaal voertuig, zoals een golfkar of pick-uptruck? Ook dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres.
 
Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Auto huren

Bij Bo-rent heeft u de keuze uit twee bijzonder compacte en praktische stadsauto’s waarmee u zonder problemen de weg op kunt. Bent u van plan om het gezellige stadscentrum van Amersfoort te ontdekken en wilt u hier graag met de auto naartoe? Ga dan voor een bijzonder compacte Toyota Aygo. De Toyota Aygo is uitermate geschikt voor de krappe straatjes van Amersfoort en ook parkeren is geen enkel probleem.

Zoekt u toch een maatje groter? Kies dan voor een Toyota Yaris. Deze is ruim genoeg voor vijf personen, inclusief bagage. Ideaal voor een weekendje weg met het gezin.

Busje huren

Een handige stadsauto is uitermate geschikt voor een weekendje weg, maar is niet altijd even handig. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing of verhuizing. Voor deze klussen heb je groter vervoer nodig. Gelukkig kunt u bij Bo-rent niet alleen een auto huren in Amersfoort. Ook voor handige bestelbusjes en ruime verhuiswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een kleine klus huurt u een Toyota PROACE, terwijl u voor de grotere klussen beter voor een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep kunt gaan.

Speciaal voertuig huren

Een speciale klus vraagt om speciaal vervoer. Bij Bo-rent autoverhuur in Amersfoort kunt u terecht voor een golfkar, “gator” of een pick-uptruck met speciale opbouw. Deze voertuigen zijn ideaal voor klussen waarvoor een normale personenauto of bestelbus niet geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan de op- en afbouw van een evenement of het vervoeren van personen of materialen op een bouwplaats. Daarnaast zijn onze pick-ups met opbouw geschikt voor vele uiteenlopende klussen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld pick-ups met kiepfunctie en pick-ups met kraanopbouw.

Makkelijk een online reservering plaatsen

Een auto huren in Amersfoort kan een hele klus zijn, vooral als u er nog een stukje voor moet reizen. Gelukkig kunt u bij Bo-rent makkelijk uw auto huren in Amersfoort, met behulp van een online reservering. In slechts enkele minuten is uw reservering al voltooid en kunt u zonder zorgen uitkijken naar uw huurvoertuig.
 
Na uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons. U kunt uw auto, bus of speciale voertuig op de afgesproken datum ophalen en, na betaling van het huurbedrag en de borg, eindelijk de weg op. Wilt u de auto retourneren? Dat kan dan de hele dag. Zelfs na sluitingstijd!

Bo-rent autoverhuur in Amersfoort

Een auto huren in Amersfoort doet u natuurlijk bij Bo-rent. U kunt uw auto online of telefonisch reserveren. Wilt u liever eerst langskomen? Dat kan ook! U vindt ons op de Kosmonaut 31 in Amersfoort. Hier helpen wij u graag met al uw vragen omtrent het huren van een auto bij Bo-rent.

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Amersfoort?
  Ja, u kunt bij ons een auto huren in Amersfoort. Bij Bo-rent autoverhuur in Amersfoort vindt u een uitgebreid wagenpark waar u naast onze huurauto’s ook bestelbusjes en verhuiswagens kunt huren. Dit doet u bij Bo-rent autoverhuur altijd voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Welke auto’s kan ik huren in Amersfoort?
  Bij Bo-rent autoverhuur in Amersfoort kut u terecht voor verschillende compacte stadsauto’s, zoals de Toyota Aygo of de Toyota Yaris. Ook vindt u in ons aanbod meerdere handig bestelwagens en busjes, zoals een handige Mercedes-Benz Citan of Toyota PROACE.
 3. Kan iedereen een auto huren in Amersfoort?
  U kunt een auto huren in Amersfoort als u minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Let wel, indien u jonger bent dan 26 jaar betaalt u een leeftijdstoeslag.
 4. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Amersfoort?
  De eerste 100 kilometer rijdt u vrij. Bij een 4-uurstarief heeft u 50 kilometer vrij. Huurt u een personenauto voor een lang weekendtarief? Dan rijdt u de eerste 400 kilometer vrij. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, worden aan u doorbelast.
 5. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Amersfoort?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Amersfoort op de Kosmonaut 31. Vanaf de A1 staat u met enkele minuten bij ons voor de deur. Ook met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar!
 6. Kan ik mijn huurauto uit Amersfoort bij een ander filiaal retourneren?
  Nee, wij zien de huurauto graag weer geretourneerd bij filiaal Bo-rent autoverhuur in Amersfoort. Al onze filialen hebben namelijk een eigen wagenpark, waardoor deze ook geretourneerd dienen te worden bij het filiaal waar deze vandaan komt.
 7. Kan ik vandaag nog een auto huren in Amersfoort?
  Zeker! U kunt uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen. Met onze online reservering kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Amersfoort. Uiteraard moet het door u gewenste voertuig wel op voorraad zijn bij ons filiaal in Amersfoort.