Bo-rent Heerenveen Wetterwille

Wetterwille 1
8447GB Heerenveen
Route

T: 0513-653842
F: 0513-624296
E:

Bo-rent Heerenveen Wetterwille

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
10:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (30-07 / 20-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Heerenveen

Een auto huren in Heerenveen doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur Heerenveen. Bij ons kunt u terecht voor personenauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs special cars. Met onze huurauto’s kunt u de prachtige omgeving van Heerenveen op uw gemak ontdekken zonder de druk van het openbaar vervoer. Daarnaast zijn wij met meer dan 75 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de diensten van Bo-rent autoverhuur Heerenveen.

Meer dan alleen autoverhuur in Heerenveen

Bij Bo-rent autoverhuur in Heerenveen kunt u terecht voor meer dan alleen huurauto’s. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs zogeheten special cars bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar en kunnen u bij elke klus van dienst zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Stel, u heeft binnenkort een dagje Heerenveen op de planning staan of u moet deze kant op voor bijvoorbeeld een zakenreis. Heeft u dan al over uw vervoer nagedacht? Met een personenauto van Bo-rent autoverhuur in Heerenveen weet u zeker dat u alle kanten op kunt. Bij Bo-rent kunt u twee bijzonder compacte auto’s huren in Heerenveen, namelijk de Toyota Aygo en Toyota Yaris.
 
De Toyota Aygo wordt ook wel de ideale stadsauto genoemd. Dankzij zijn kleine draaicirkel is geen straatje te smal en geen parkeerplaats te klein. Daarnaast is hij door zijn lage verbruik ook nog eens superzuinig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.
 
Wilt u liever een iets ruimere auto huren in Heerenveen? Kies dan voor onze bijzonder compacte Toyota Yaris. Dankzij het slimme ontwerp is de Yaris, ondanks zijn relatief kleine formaat aan de buitenkant, bijzonder ruim vanbinnen. De Yaris biedt plek aan 5 personen met voldoende bagage. Ideaal voor een korte vakantie met vrienden of familie.

Bestelbus huren

Bij Bo-rent hebben wij voor elke klus de juist bus. Zoekt u bijvoorbeeld een kleine, compacte bestelwagen? Ga dan voor de Mercedes-Benz Citan met een bescheiden inhoud van 3m³. Zoekt u toch iets groters? Ga dan voor de Toyota PROACE of de zeer ruime Iveco Daily. Bij Bo-rent autoverhuur in Heerenveen vindt u het allemaal.

Verhuiswagen huren

Moet u verhuizen maar voldoet een bestelbus niet helemaal aan uw eisen? Geen probleem! Met een verhuiswagen van Bo-rent is de klus zo gepiept. In ons assortiment vindt u twee bijzonder handige verhuiswagens met laadklep, zodat u zelf niet zo zwaar hoeft te tillen. Weet u niet zo goed welke verhuiswagen u het beste kunt huren? Kom dan langs bij Bo-rent autoverhuur Heerenveen en laat u informeren door onze deskundige medewerkers.

Special car huren

Sommige klussen vragen nou eenmaal om speciaal vervoer. Bij Bo-rent autoverhuur in Heerenveen vindt u verschillende special cars. Van een accu aangedreven golfkar pick-up tot ruw terrein carriers en pick-uptrucks met speciale opbouw. In ons wagenpark vindt u verschillende handige special cars voor elke klus!

Hoogwaardige kwaliteit en service

Gaat u een auto huren in Heerenveen? Dan wilt u er natuurlijk ook zeker van zijn dat deze veilig en betrouwbaar is. Om u gerust te stellen garanderen wij u dat elke auto die bij ons geretourneerd wordt, een uitvoerige keuring krijgt. Kapotte of defecte onderdelen worden vervangen en als kers op de taart wordt de auto ook nog eens volledig schoongemaakt. Wij zorgen ervoor dat de auto zowel uiterlijk als mechanisch weer in nieuwstaat verkeert.

Makkelijk en snel een online reservering plaatsen

Voordat u een auto kunt huren in Heerenveen moet u vaak een lange reservering plaatsen voordat u een auto kunt huren. Dat is bij Bo-rent autoverhuur Heerenveen niet het geval. Op onze website reserveert u in slechts enkele klikken uw auto, bus, verhuiswagen of special car. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging en kunt u nu op uw gemak klaarmaken om uw voertuig op te halen.

Bij ons geen moeilijk gedoe

Wij snappen dat u niet zo van moeilijk gedoe houdt. Wij gelukkig ook niet. Daarom doen wij ook niet moeilijk als u de auto door overmacht niet op tijd kunt retourneren. U kunt de auto gerust een half uurtje later inleveren als dat nodig is. U kunt uw huurauto zelfs na sluitingstijd inleveren. U parkeert de auto gewoon op de parkeerplaats en deponeert de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox. Zo makkelijk kan het zijn.

Bo-rent autoverhuur Heerenveen

Een auto huren in Heerenveen? Dan gaat u natuurlijk naar Bo-rent autoverhuur in Heerenveen. U vindt ons op de Wetterwille 1. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A7, bij afslag 26 Heerenveen-West als u uit de richting van Groningen komt. Komt u vanaf de andere kant? Dan neemt u afslag 25 bij Oudehaske. U staat met enkele minuten bij ons voor de deur. Heeft u vragen, opmerkingen of lukt het niet om online een auto te huren in Heerenveen? Kom dan langs bij Bo-rent autoverhuur in Heerenveen!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Heerenveen?
  Jazeker! Bij Bo-rent autoverhuur vindt u voor elke gelegenheid geschikt vervoer. Een auto huren in Heerenveen doet u bij Bo-rent altijd voor de beste prijs en tegen uitstekende voorwaarden. Kom langs en ontdek welke huurauto bij u past!
 2. Waar is Bo-rent autoverhuur in Heerenveen gevestigd?
  U vindt Bo-rent autoverhuur op de Wetterwille 1, op bedrijventerrein Kanaal. Vanaf de A7 staat u met enkele minuten bij ons voor de deur. Komt u met het openbaar vervoer? Ook dan zijn wij goed bereikbaar met bus 97 vanaf Station Heerenveen.
 3. Kan ik vandaag nog een auto huren in Heerenveen?
  Dat kan! Dankzij onze online reservering kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Heerenveen. In slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen voor een auto, bestelbus of verhuiswagen. Is uw gewenste auto aanwezig bij ons filiaal in Heerenveen? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen!
 4. Wat voor auto’s kan ik huren in Heerenveen?
  Bent u op zoek naar een geschikte personenauto in Heerenveen? Dan kunt u bij Bo-rent kiezen uit een breed aanbod aan huurauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Huur bijvoorbeeld de compacte Toyota Aygo of ga voor de luxe en verrassend ruime Toyota Yaris. Nog niet ruim genoeg? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bestelbusjes in Heerenveen!
 5. Hoeveel kilometer kan ik vrij rijden met mijn huurauto uit Heerenveen?
  Bij Bo-rent krijgt u bij elke auto, bestelbus of verhuiswagen een aantal kilometers dat u vrij kunt rijden. Dit aantal is afhankelijk van de huurperiode. Zo kunt u bij een 4-uurstarief slechts 50 kilometer vrij rijden, bij een daghuur 100 kilometer en bij een lang weekendtarief maar liefst 400 kilometer vrij rijden. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt worden uiteindelijk aan u doorberekend.
 6. Onder welke voorwaarden kan ik een auto huren in Heerenveen?
  Bij Bo-rent vinden wij dat iedereen vanaf 18 jaar een auto moet kunnen huren in Heerenveen. Het enige wat wij van u eisen is dat u minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Let wel, indien u jonger dan 26 jaar bent betaalt u een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 7. Kan ik mijn huurauto uit Heerenveen ergens anders retourneren?
  Nee, dat gaat helaas niet. Alle Bo-rent filialen beheren hun eigen wagenpark, waardoor het niet mogelijk is om voertuigen bij een ander filiaal te retourneren. Wij vragen u dan ook om uw huurauto ook weer bij Bo-rent autoverhuur in Heerenveen te retourneren.