Bo-rent Heerenveen Wetterwille

Bo-rent Heerenveen Wetterwille
Wetterwille 1
8447GB Heerenveen
Route

T: 0513-653842
F: 0513-624296
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 10:00
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Heerenveen

Een auto huren in Heerenveen doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur Heerenveen. Bij ons kunt u terecht voor personenauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs special cars. Met onze huurauto’s kunt u de prachtige omgeving van Heerenveen op uw gemak ontdekken zonder de druk van het openbaar vervoer. Daarnaast zijn wij met meer dan 75 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de diensten van Bo-rent autoverhuur Heerenveen.

Meer dan alleen autoverhuur in Heerenveen

Bij Bo-rent autoverhuur in Heerenveen kunt u terecht voor meer dan alleen huurauto’s. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs zogeheten special cars bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar en kunnen u bij elke klus van dienst zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Stel, u heeft binnenkort een dagje Heerenveen op de planning staan of u moet deze kant op voor bijvoorbeeld een zakenreis. Heeft u dan al over uw vervoer nagedacht? Met een personenauto van Bo-rent autoverhuur in Heerenveen weet u zeker dat u alle kanten op kunt. Bij Bo-rent kunt u twee bijzonder compacte auto’s huren in Heerenveen, namelijk de Toyota Aygo en Toyota Yaris.
 
De Toyota Aygo wordt ook wel de ideale stadsauto genoemd. Dankzij zijn kleine draaicirkel is geen straatje te smal en geen parkeerplaats te klein. Daarnaast is hij door zijn lage verbruik ook nog eens superzuinig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.
 
Wilt u liever een iets ruimere auto huren in Heerenveen? Kies dan voor onze bijzonder compacte Toyota Yaris. Dankzij het slimme ontwerp is de Yaris, ondanks zijn relatief kleine formaat aan de buitenkant, bijzonder ruim vanbinnen. De Yaris biedt plek aan 5 personen met voldoende bagage. Ideaal voor een korte vakantie met vrienden of familie.

Bestelbus huren

Bij Bo-rent hebben wij voor elke klus de juist bus. Zoekt u bijvoorbeeld een kleine, compacte bestelwagen? Ga dan voor de Mercedes-Benz Citan met een bescheiden inhoud van 3m³. Zoekt u toch iets groters? Ga dan voor de Toyota PROACE of de zeer ruime Iveco Daily. Bij Bo-rent autoverhuur in Heerenveen vindt u het allemaal.

Verhuiswagen huren

Moet u verhuizen maar voldoet een bestelbus niet helemaal aan uw eisen? Geen probleem! Met een verhuiswagen van Bo-rent is de klus zo gepiept. In ons assortiment vindt u twee bijzonder handige verhuiswagens met laadklep, zodat u zelf niet zo zwaar hoeft te tillen. Weet u niet zo goed welke verhuiswagen u het beste kunt huren? Kom dan langs bij Bo-rent autoverhuur Heerenveen en laat u informeren door onze deskundige medewerkers.

Hoogwaardige kwaliteit en service

Gaat u een auto huren in Heerenveen? Dan wilt u er natuurlijk ook zeker van zijn dat deze veilig en betrouwbaar is. Om u gerust te stellen garanderen wij u dat elke auto die bij ons geretourneerd wordt, een uitvoerige keuring krijgt. Kapotte of defecte onderdelen worden vervangen en als kers op de taart wordt de auto ook nog eens volledig schoongemaakt. Wij zorgen ervoor dat de auto zowel uiterlijk als mechanisch weer in nieuwstaat verkeert.

Makkelijk en snel een online reservering plaatsen

Voordat u een auto kunt huren in Heerenveen moet u vaak een lange reservering plaatsen voordat u een auto kunt huren. Dat is bij Bo-rent autoverhuur Heerenveen niet het geval. Op onze website reserveert u in slechts enkele klikken uw auto, bus, verhuiswagen of special car. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging en kunt u nu op uw gemak klaarmaken om uw voertuig op te halen.

Bij ons geen moeilijk gedoe

Wij snappen dat u niet zo van moeilijk gedoe houdt. Wij gelukkig ook niet. Daarom doen wij ook niet moeilijk als u de auto door overmacht niet op tijd kunt retourneren. U kunt de auto gerust een half uurtje later inleveren als dat nodig is, zelfs na sluitingstijd. Parkeer uw huurauto op de parkeerplaats en lever uw sleutels in bij de daarvoor bestemde dropbox. Zo makkelijk kan het zijn!

Bo-rent autoverhuur Heerenveen

Een auto huren in Heerenveen? Dan gaat u natuurlijk naar Bo-rent autoverhuur in Heerenveen. U vindt ons op de Wetterwille 1. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A7, bij afslag 26 Heerenveen-West als u uit de richting van Groningen komt. Komt u vanaf de andere kant? Dan neemt u afslag 25 bij Oudehaske. U staat met enkele minuten bij ons voor de deur. Heeft u vragen, opmerkingen of lukt het niet om online een auto te huren in Heerenveen? Kom dan langs bij Bo-rent autoverhuur in Heerenveen!