Bo-rent Middelburg Klarinetweg

Klarinetweg 2
4337RA Middelburg
Route

T: 0118-652230
F: 0118-652239
E:

Bo-rent Middelburg Klarinetweg

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (06-08 / 27-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Middelburg

Een auto huren in Middelburg doet u natuurlijk bij de grootste en goedkoopste autoverhuurder van Nederland: Bo-rent autoverhuur. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 70 vestigingen door het hele land is er altijd een Bo-rent vestiging bij u in de buurt. Wilt u in auto huren in Zeeland, dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur in Middelburg terecht voor de beste en goedkoopste huurauto’s.

Meer dan alleen autoverhuur in Middelburg

Bij Bo-rent autoverhuur in Middelburg kunt u uiteraard altijd terecht voor een huurauto. Maar wist u ook al dat u ook voor andere voertuigen bij ons aan het juiste adres bent. Denk bijvoorbeeld aan bestelbusjes en verhuiswagens, maar ook voor zogeheten “special cars” zit u bij ons helemaal goed! In ons wagenpark vindt u alle mogelijkheden en kunt u ook direct een auto naar keuze huren in Zeeland!

Personenauto huren

Met een huurauto heeft u alle vrijheid van een auto zonder de vaste lasten die daarbij komen kijken. Bij Bo-rent autoverhuur in Middelburg kunt u kiezen uit twee bijzonder handige personenauto’s die u met gemak van A naar B brengen. De Toyota Yaris is de ruimste personenauto in ons assortiment. Dankzij zijn slimme ontwerp is de auto compact van buiten, maar verrassend ruim aan de binnenkant. Met voldoende ruimte voor 5 personen en een hele berg bagage is de Toyota Yaris altijd een goede keuze!
 
Zoekt u toch een iets kleinere auto? Ga dan voor onze Toyota Aygo. Dankzij zijn kleine draaicirkel en formaat is dit de ideale auto voor de krappe binnenstad van Middelburg. Toch biedt de Aygo voldoende ruimte aan 4 personen en bagage. Om ruimte zit u met de huurauto’s van Bo-rent dus nooit verlegen.

Bestelbusjes en verhuiswagens huren

U verbouwing of verhuizing begint bij Bo-rent. Naast het gigantische aanbod aan gereedschap van Bo-rent, bent u bij Bo-rent autoverhuur Middelburg ook aan het juiste adres voor ruime bestelbusjes en verhuiswagens. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze ruime Toyota PROACE of de nog ruimere Iveco Daily. Wat u ook zoekt, met de bestelbusjes van Bo-rent heeft u altijd voldoende ruimte voor uw klus.
 
Wenst u toch liever nog iets meer ruimte? Dan vindt u bij ons ook nog twee verhuiswagens met een handige laadklep en een heuse Toyota Dyna pick up. Deze voertuigen bieden een enorme hoeveelheid ruimte en komen in elke situatie wel van pas. Vraag de deskundige medewerkers van Bo-rent autoverhuur in Middelburg om advies als u nog niet weet wat de best mogelijk oplossing voor u is.

Special car huren

Met een speciaal voertuig of “special car” van Bo-rent autoverhuur in Middelburg kunt u elke klus aan waar een gewone personenauto of bestelbus niet volstaat. Zo vindt u in ons wagenpark bijvoorbeeld een handige accu aangedreven golfkar, meerdere ruw terrein carriers en een gigantisch aanbod aan pick ups met speciale opbouw. Bij Bo-rent hebben wij voor iedereen het juiste vervoer!

De hoogwaardige kwaliteit en service van Bo-rent

Als u een auto gaat huren in Middelburg dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat deze veilig en betrouwbaar is. Bij Bo-rent verzekeren wij u dat u met een gerust hart in uw huurauto, bestelbus of special car kunt stappen. Elk voertuig dat bij ons geretourneerd wordt, wordt direct uitvoerig nagelopen en, waar nodig, gerepareerd. Uiteraard maken wij de auto ook nog even schoon zodat alles weer als nieuw is.

Bij Bo-rent geen gedoe

Een auto huren in Zeeland is vaak nog een hele opgave. Bj de meeste autoverhuurders moet u namelijk een hele reserveringsprocedure doorlopen voordat u uw auto kunt huren in Middelburg. Gelukkig doen wij bij Bo-rent niet zo moeilijk over het huren van een auto. In slechts enkele muisklikken heeft u een auto gereserveerd. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging en wij zorgen ervoor dat uw voertuig voor u klaar staat op de afgesproken datum.
 
Ook bij het retourneren zijn wij de moeilijkste niet. Mocht het bijvoorbeeld gebeuren dat u door overmacht niet binnen onze openingstijden terug kunt zijn, dan kunt u uw auto, bestelbus of special car ook na sluitingstijd nog retourneren. U kunt de auto gewoon op de parkeerplaats zetten en de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox gooien. Wij regelen de rest!

Bo-rent autoverhuur Middelburg

Een auto huren in Zeeland? Dan gaat u natuurlijk naar Bo-rent autoverhuur in Middelburg. Hier vindt u de beste huurauto’s voor de scherpste prijzen. Benieuwd of wij u ook kunnen helpen? Bezoek dan snel ons filiaal in Middelburg en laat u adviseren door één van onze deskundige medewerkers. U vindt ons op de Klarinetweg 2, in Middelburg uiteraard. Rijdend op de A58 neemt u afslag 39 en staat u binnen enkele minuten bij ons voor de deur. Tot snel!
 
Een auto huren? Bo-rent autoverhuur in Middelburg helpt u verder!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik bij Bo-rent een auto huren in Middelburg?
  Jazeker. Bij Bo-rent autoverhuur bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan huurauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door heel Nederland zijn wij al jarenlang uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur in Middelburg!
 2. Welke auto’s kan ik huren in Middelburg?
  In ons wagenpark vindt u een ruime keuze aan verschillende voertuigen voor elke gelegenheid. Bent u op zoek naar een personenauto? Dan kunt u kiezen voor onze compacte Toyota Aygo of onze ruimere en luxe Toyota Yaris. Zoekt u toch iets meer ruimte? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bestelbusjes!
 3. Waar is Bo-rent autoverhuur in Middelburg gevestigd?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Middelburg op de Klarinetweg 2, op bedrijventerrein Mortiere. Wij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg goed bereikbaar. Bij ons filiaal in Middelburg vindt u niet alleen een uitgebreid wagenpark, maar kunt u ook terecht met al uw vragen en voor passend en persoonlijk advies.
 4. Kan ik dezelfde dag nog een auto huren in Middelburg?
  Ja, dat kan! Met onze online reservering kunt u vrijwel direct na uw reservering een auto huren in Middelburg. In slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen voor een voertuig naar wens. Wilt u een auto huren in Middelburg en is die toevallig beschikbaar bij ons filiaal? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen!
 5. Onder welke voorwaarden kan ik een auto huren in Middelburg?
  Een auto huren in Middelburg moet bij Bo-rent voor iedereen mogelijk zijn. Daarom eisen wij alleen dat u minstens 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Let er wel op dat u een leeftijdstoeslag betaalt indien u jonger dan 26 jaar bent.
 6. Krijg ik vrije kilometers bij mijn huurauto uit Middelburg?
  Ja. Bij Bo-rent krijgt u, afhankelijk van uw gekozen huurperiode, een aantal kilometers dat u zonder extra kosten kunt rijden. Dit aantal kan variëren van slechts 50 tot maar liefst 400 kilometer. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, worden uiteindelijk aan u doorbelast.
 7. Waar kan ik mijn huurauto uit Middelburg retourneren?
  Omdat al onze filialen een eigen wagenpark beheren en onderhouden, kunt u uw huurauto alleen retourneren bij het filiaal van herkomst. Wij vragen u dan ook om uw huurauto uit Middelburg bij ons filiaal in Middelburg te retourneren.