Bo-rent Almere Markerkant

Bo-rent Almere Markerkant
Markerkant 10
1316AB Almere
Route

T: 036-5345040
F: 036-5343401
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

01/04/2024 (2e Paasdag)
27/04/2024 (Koningsdag)
09/05/2024 (Hemelvaartsdag)
20/05/2024 (2e Pinksterdag)
25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Almere

Een auto huren in Almere doet u natuurlijk bij Bo-rent. Met een uitgebreid wagenpark en betrouwbare auto’s, busjes en speciale voertuigen huurt u bij Bo-rent voor iedere gelegenheid het juiste vervoer. Wilt u bijvoorbeeld de prachtige omgeving van Almere verkennen, dan kunt u het beste een auto huren. Bij Bo-rent huurt u bijvoorbeeld een compacte Toyota Yaris voor een scherpe dagprijs. Ideaal voor een dagje weg!

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Een auto huren blijft altijd spannend. U weet namelijk niet wat de auto al heeft meegemaakt en hoe deze onderhouden is. Bij Bo-rent autoverhuur in Almere hoeft u daar gelukkig niet bang voor te zijn. Wij staan garant voor de veiligheid en betrouwbaarheid van al onze voertuigen.
 
Elke auto, bus of speciaal voertuig dat bij Bo-rent geretourneerd wordt, krijgt een uitvoerige inspectie waarbij zowel mechanisch als uiterlijk de auto volledig nagelopen wordt. Eventuele beschadigingen of problemen worden direct verholpen zodat u weer in een praktisch nieuwe auto op stap kunt.

Wilt u nog meer zekerheid? Kies dan voor een aanvullende verzekering bij uw huurauto. Denk bijvoorbeeld aan een inzittendenverzekering of 24/7 pechhulp. Zo kunt u met een gerust hart de weg op. 

Gevarieerd aanbod

Bij Bo-rent autoverhuur in Almere vindt u niet alleen compacte stadsauto’s voor een dagje weg, maar ook ruime bestelbusjes voor bijvoorbeeld een verhuizing en speciale voertuigen voor speciale gelegenheden. Neem een kijkje in ons wagenpark en laat u verrassen!

Personenauto huren

Wilt u een dagje weg en zo veel mogelijk van de omgeving zien? Kies dan voor een compacte huurauto van Bo-rent. Wilt u graag een kleine en compacte stadsauto en hoeft er niet te veel bagage mee? Kies dan voor een Toyota Aygo. Deze brengt u overal zonder dat u te veel ruimte overhoudt. Wilt u liever een slag groter? Ga dan voor een compacte Toyota Yaris. Van buiten klein en fijn, maar van binnen erg ruim door de het slimme design.

Busje huren

Staat er een verbouwing of verhuizing op de planning? Huur dan op tijd uw vervoer om de verhuizing of verbouwing zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt zelf kiezen welke bus u huurt en dus ook welk formaat bus u huurt. Heeft u bijvoorbeeld niet zo veel ruimte nodig, dan biedt een handige Mercedes-Benz Citan al uitkomst. Moet u echter veel meer vervoeren of betreft het een grote vracht, dan kunt u bij Bo-rent ook een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep huren. Deze biedt ruim 21m³ ruimt zodat u bijna alles in één keer kunt vervoeren. 

Speciale voertuigen huren

Bij Bo-rent bent u ook aan het juiste adres voor speciale voertuigen. Zo vindt u bijvoorbeeld pick-ups met een kiepfunctie of met een complete kraanopbouw. Superhandig voor een grote verbouwing. Vraag bij uw dichtsbijzijnde Bo-rent filiaal naar het desbetreffende aanbod aan speciale voertuigen!

Makkelijk en snel online reserveren

Wij snappen ook wel dat u niet zomaar even tijd vrij kunt maken om een huurauto te reserveren. Daarom maken wij het u graag gemakkelijk met een online reservering. U kiest welke auto, bus of speciaal voertuig u wilt huren, van wanneer tot wanneer u deze nodig heeft, hoeveel kilometers u denkt te rijden en een eventuele extra verzekering. Daarna ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van Bo-rent autoverhuur in Almere.
 
Zit uw huurtermijn erop, dan kunt u de auto de hele dag terugbrengen naar het desbetreffende filiaal. Redt u dit helaas niet binnen onze openingstijden? Geen probleem. U kunt de auto namelijk ook na sluitingstijd nog terugbrengen. Zo bent u nergens van afhankelijk.

Bo-rent autoverhuur in Almere

Wilt u graag een auto huren in Almere, dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres! Bestel uw volgende huurauto gemakkelijk online of kom langs op de Markerkant 10-25 in Almere. Daar helpen wij u graag met al uw vragen en kunnen wij u ondersteunen bij het huren van uw auto, busje of speciale voertuig!