Bo-rent Almere Markerkant

Bo-rent Almere Markerkant
Markerkant 10
1316AB Almere
Route

T: 036-5345040
F: 036-5343401
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren in Almere

Een auto huren in Almere doet u natuurlijk bij Bo-rent. Bij onze Bo-rent autoverhuur vestiging in Almere bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid wagenpark. Niet alleen voor betrouwbare auto’s, maar ook voor busverhuur en zelfs speciale voertuigen; Bo-rent heeft voor iedere gelegenheid het juiste vervoer. Wilt u bijvoorbeeld de prachtige omgeving van Almere verkennen, dan kunt u het beste een auto huren om te gaan en staan waar u wilt. Bij Bo-rent huurt u bijvoorbeeld een compacte Toyota Yaris voor een scherpe dagprijs. Ideaal voor een dagje Almere verkennen op uw eigen tempo!

Zekerheid en een aantrekkelijke prijs

Een auto huren blijft altijd spannend. U weet namelijk niet wat de auto al heeft meegemaakt en hoe deze onderhouden is. Bij Bo-rent autoverhuur in Almere hoeft u zich daar gelukkig geen zorgen over te maken. Wij staan garant voor de veiligheid en betrouwbaarheid van al onze voertuigen.

Elke auto, bus of speciaal voertuig dat bij Bo-rent geretourneerd wordt, krijgt een uitvoerige inspectie waarbij zowel mechanisch als het exterieur van de auto volledig nagelopen wordt. Eventuele beschadigingen of problemen worden direct verholpen zodat u weer in een zo goed als nieuwe auto de weg op kunt.

Wilt u nog meer zekerheid? Kies dan voor een aanvullende verzekering bij uw huurauto in Almere tijdens het reserveren. Denk bijvoorbeeld aan een inzittendenverzekering of 24/7 pechhulp. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Gevarieerd wagenpark bij Bo-rent Almere

Bij Bo-rent autoverhuur in Almere vindt u niet alleen compacte stadsauto’s voor een dagje weg, maar ook ruime bestelbusjes voor bijvoorbeeld een verhuizing en speciale voertuigen voor speciale gelegenheden. Neem een kijkje in ons wagenpark en laat u verrassen!
 

Personenauto huren

Wilt u een dagje weg in de omgeving van Almere en zo veel mogelijk zien? Kies dan voor een compacte huurauto van Bo-rent. Wilt u graag een kleine en compacte stadsauto en hoeft er niet te veel bagage mee? Kies dan voor een Toyota Aygo. Deze brengt u overal en is ideaal als u niet heel bepakt bent. Toch liever een slag groter huren? Ga dan voor een compacte Toyota Yaris. Van buiten klein en fijn, maar van binnen erg ruim door het slimme design.

Busje huren in Almere

Staat er een verbouwing of verhuizing op de planning? Dan is er groter geschut nodig. Huur op tijd uw vervoer bij Bo-rent autoverhuur Almere om zeker te zijn van een geschikt voertuig. U kunt zelf kiezen welke bus u huurt en het benodigde formaat om uw klus te faciliteren. Heeft u bijvoorbeeld maar een beperkte hoeveelheid ruimte nodig, dan biedt een handige Mercedes-Benz Citan al uitkomst. Moet u echter veel meer vervoeren of betreft het een grote vracht, dan kunt u bij Bo-rent in Almere ook een ruime Mercedes-Benz Sprinter met laadklep huren. Deze biedt ruim 21m³ ruimte zodat u (bijna) alles in één keer kunt vervoeren.

Speciale voertuigen huren

Bij Bo-rent autoverhuur in Almere bent u ook aan het juiste adres voor speciale voertuigen. Zo vindt u bijvoorbeeld pick-ups met een kiepfunctie of voorzien van een complete kraanopbouw. Superhandig voor bijvoorbeeld een grote verbouwing. Informeer bij uw Bo-rent filiaal naar het desbetreffende aanbod aan speciale voertuigen en de mogelijkheden.

Ontdek Almere en omstreken

Een auto huren in Almere geeft je ontzettend veel mogelijkheden. Je zit lekker centraal en bent met de auto binnen no-time in Utrecht, Amsterdam of Lelystad. Je kan het ook dichtbij zoeken. Pak de auto en ga wandelen in de Oostvaardersplassen of ga heerlijk naar het water bij de Noorderplassen. Ook voor de stedentrippers is er meer dan genoeg te doen. Bezoek het bloeiende stadscentrum van Almere, ga shoppen in Almere-Buiten of pak een heerlijk terrasje aan het water in Almere-Haven. Je hebt alle vrijheid in Almere met een huurauto van Bo-rent.

Eenvoudig online reserveren

Bij Bo-rent autoverhuur in Almere is een huurauto reserveren binnen no-time gedaan. U maakt eenvoudig een online reservering waarbij u aangeeft welke auto, bus of speciaal voertuig u wilt huren, van wanneer tot wanneer u deze nodig heeft, hoeveel kilometers u denkt te rijden en eventuele extra verzekering. Daarna ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van uw Bo-rent filiaal.

 

Zit uw huurtermijn erop, dan kunt u de auto de hele dag terugbrengen naar het desbetreffende filiaal. Redt u dit onverhoopt niet binnen onze openingstijden? Geen probleem. U kunt het voertuig namelijk ook ná sluitingstijd nog terugbrengen. Zo bent u nergens van afhankelijk.
 

Bo-rent autoverhuur in Almere

Wilt u graag een auto huren in Almere, dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres! Bestel uw volgende huurauto eenvoudig online of kom langs op de Markerkant 10-25 in Almere. Wij helpen u graag met al uw vragen en ondersteunen bij het huren van uw auto, busje of speciale voertuig!